Muistiasumisen uudet tuulet – ratkaisuja Jyväskylän Kalon-korttelissa -verkkoilta to 22.2. klo 16.30

Jyväskylän Kuokkalan Kalon-kortteliin on rakentumassa asuintalo, jossa muistioireisten asumista tavallisissa kodeissa tuetaan rakenne- ja tilaratkaisujen sekä toiminnallisen ohjauksen keinoin. Kaloniin rakennetaan koteja, joissa muistioireinen voi viettää mahdollisimman hyvää elämää. Aiheesta järjestetään verkkoilta torstaina 22.2.2024 klo 16.30-18, jossa esittelijänä toimii johtava asiantuntija Katariina Välikangas Yrjö ja Hanna Kodeilta.

Ilta toteutetaan Teams-alustalla verkossa. Saat tarkemmat ohjeet ja osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä. Iltaa on myös mahdollista tulla seuraamaan etäkatsomoon Keski-Suomen Muistiyhdistyksen tiloihin (Rauhankatu 1). Mainitsethan etäkatsomoon osallistumisesta ilmoittautuessasi. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen 21.2. mennessä: muistiluotsi@ksmuisti.fi tai p. 040 847 4650/ Sari.

Muistiasumisen uudet tuulet – ratkaisuja Jyväskylän Kalon-korttelissa -verkkoilta to 22.2. klo 16.30
Siirry sivun alkuun