Year: 2024

Toimisto suljettu 15.7.-28.7.2024

Keski-Suomen Muistiyhdistyksen toimisto on suljettu 15.7.-28.7.2024. Maanantaina 29.7. alkaen toimisto on jälleen avoinna normaalein aukioloajoin, ma-to klo 9-13. Muistineuvo-tukipuhelin tarjoaa koko kesän ajan muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Puhelin on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12–17 numerossa 09 876 6550 (0,08 €/min. + pvm). Puheluihin vastaavat muistityön ammattilaiset.

Toiminta kesätauolla

Vuosi 2024 on jo puolessa välissä ja toimintamme on siirtynyt kesätauolle. Heinäkuun ajan huilataan ja elokuussa jatkamme jälleen toiminnan parissa. Syksyn toimintaan pääset tutustumaan jo kesän aikana nettisivujemme Toiminta-sivulla sekä tapahtumakalenterissa. Muistisilta yhdistää -hankkeen syksyllä alkavista ryhmistä voit lukea lisää täältä. Aurinkoista kesää ja tapaamisiin elokuussa! ☀️

Muistisilta yhdistää – ryhmätoimintaa yksin asuville varhaisen vaiheen muistisairaille ja heidän etäläheisilleen

Silta-ryhmä on tarkoitettu yksin asuville varhaisen vaiheen muistisairaille, jotka eivät ole osallistuneet muistiyhdistyksen Muistiluotsi-toimintaan ja jotka pärjäävät kotona itsenäisesti tai vähäisen tuen turvin. Ennen ryhmän alkua: Tapaat ohjaajan, jotta voitte tutustua ja tehdä alkukartoituksen nykytilanteestasi. Ryhmäjakson aikana: Ohjaaja tapaa sinut 1–2 kertaa henkilökohtaisesti, jolloin voit keskustella ohjaajan kanssa kahdestaan ja kokoatte Elämäsi tarina -kansion. Ryhmäkertojen […]

Kesäkuussa tulossa retkipäiviä Laukaassa, Petäjävedellä ja Pihtiputaalla

Järjestämme kesäkuussa retkipäiviä muistisairauteen sairastuneille henkilöille ja heidän läheisilleen kolmella paikkakunnalla. Kaikille retkille saavutaan omin kuljetuksin. Retkimaksu sisältää ruokailun ja ohjelman. Petäjäveden retken tulostettava esite (PDF) Laukaan retken tulostettava esite (PDF) Pihtiputaan retken tulostettava esite (PDF) Retkien tarkemmat tiedot löydät kunkin retken esitteestä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kevätjuhlaa vietetään tiistaina 28.5.2024 klo 16.30-18 Sepänkeskuksella

Keski-Suomen Muistiyhdistyksen perinteistä kevätjuhlaa vietetään tiistaina 28.5.2024 klo 16.30-18.00 Sepänkeskuksen Reaktorisalissa (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä). Ohjelmassa on tarinateatteri, yhteislauluja sekä mukavaa yhdessäoloa kahvitarjoilun äärellä. Ilmoittautumiset kevätjuhlaan maanantaihin 20.5. mennessä: p. 044 561 4927 / toimisto tai toimisto@ksmuisti.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Siirry sivun alkuun