Työstä aivovoimaa 2021-2023

Vipuvoimaa EU:lta2014-2020 logo Euroopan unioni ESR logo

Työstä aivovoimaa –hanke
1.2.2021 – 31.8.2023

Työstä aivovoimaa -hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki keskisuomalaiset yksinyrittäjät ja mikroyritysten sekä pienten yritysten yrittäjät työyhteisöineen.

Hankkeen tavoitteena on edistää keskisuomalaisten pienyrittäjien kognitiivista ergonomiaa ja aivoterveyttä, jotta työn tekeminen sujuvoituu, toiminta tehostuu ja hyvinvointi lisääntyy. Hankkeessa pyritään saattamaan yrittäjät tietoisiksi muun muassa omien työskentelytapojen vaikutuksista kognitiiviseen jaksamiseen sekä elintapoihin liittyvien valintojen merkityksestä aivoterveyteen.

Hankkeessa luodaan uusi toimintamalli, Aivovoimaa -valmennuspaketti, joka koostuu perus- ja jatkovalmennuksesta. Hankkeen työntekijät järjestävät Keski-Suomen alueella pienyrittäjille suunnattua, maksutonta toimintaa lähitapahtumina ja verkossa. Hankkeen teemoihin liittyen tuotetaan innostavaa materiaalia, joka on vapaasti kaikkien yritysten työyhteisöjen ja työelämässä olevien sekä yhteistyötahojen hyödynnettävissä hankkeen kotisivuilla.

Keski-Suomen Muistiyhdistys ry hallinnoi Työstä aivovoimaa -hanketta, jota rahoitetaan Euroopan sosiaalirahaston, Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 – Suomen rakennerahasto- ohjelmasta.

Yhteystiedot

Lea Jokela
Hankevastaava
p.040 673 0060
lea.jokela(at)ksmuisti.fi
Tuula Kauppinen
Hanketyöntekijä
p. 040 673 0061
tuula.kauppinen(at)ksmuisti.fi

aivovoimaa (at) ksmuisti.fi

 

Työstä aivovoimaa hankkeen logo
Siirry sivun alkuun