Asuntojen korjausneuvonnan ilta 6.2. klo 16.30-18

Tavoitteena turvallinen ja esteetön koti? Vanhustyön keskusliiton Keski-Suomen korjausneuvoja, rakennusmestari Jukka Lampi kertoo asuntojen korjausneuvonnasta ja korjauksiin saatavilla olevista tuista. Korjausneuvonnan palvelut on tarkoitettu kaikille yli 65-vuotiaille ja neuvojan palvelut ovat maksuttomia.

Ilta toteutetaan tiistaina 6.2. klo 16.30-18 Teams-alustalla verkossa. Osallistumiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, mikrofonin ja kuulokkeet tai tabletin. Saat tarkemmat ohjeet verkko-osallistumiseen sekä osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös tulla seuraamaan tilaisuutta etäkatsomoon yhdistyksen tiloihin (Rauhankatu 1, 40100 Jyväskylä). Mainitsethan etäkatsomoon osallistumisesta ilmoittautuessasi.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaihin 5.2.2024 mennessä: muistiluotsi@ksmuisti.fi tai 040 847 4650/ Sari.

Tervetuloa mukaan!

Asuntojen korjausneuvonnan ilta 6.2. klo 16.30-18
Siirry sivun alkuun