Avoimet työpaikat

Oletko sinä meidän tuleva järjestöavustaja?

Yhdistyksemme on saanut STEAn Paikka auki -avustusohjelmasta avustusehdotuksen järjestöavustajan palkkaukseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi ja vahvistaa osaamistasi. Paikka auki -avustusohjelman mukaisesti sinun tulee työnhakijana täyttää seuraavat kriteerit: olet korkeintaan 29-vuotias työsuhteen alkaessa etkä ole päätoiminen opiskelija tai olet osatyökykyinen (ilman ikärahoitusta). Tarkistathan ennen hakemuksen lähettämistä, että täytät em. kriteerit.

Järjestöavustajalle on suunniteltu mm. seuraavanlaisia monipuolisia tehtäviä:

• Jäsenasiat: jäsenmaksujen laskutus & seuranta, jäsenrekisterin ylläpito, jäsenkirjeiden lähetys.
  • Avustavat toimistotehtävät.
  • Viestintä: kotisivujen ylläpito, some-kanaville päivitysten tekeminen, mainosten ja esitteiden laatiminen (Canva-ohjelma) yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.
  • Toimistolle tuleviin puheluihin ja sähköposteihin vastaaminen, asiakkaiden avustaminen.
  • Muiden juoksevien asioiden hoito: postitus, kahvitus ryhmiin, toimiston ylläpitosiivous.

Tehtäväkuvaa muokataan osaamis- ja vahvuusalueesi sekä mahdolliset osatyökykyisyyden rajoitteet huomioiden.

Tehtävä on määräaikainen (12 kk) ja täyttämisen edellytyksenä on, että sosiaali- ja terveysministeriö hyväksyy STEAn avustusehdotuksen vuodelle 2024.

Työ on osapäivätyö, 30 h/vko.  Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa.

Palkka: Yksityinen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, G12A (80 %).

Hakuaika päättyy 24.1.2024 klo 16. Lähetä hakemus + CV yhtenä tiedostona otsikolla ”järjestöavustaja” osoitteeseen minna.wacker@ksmuisti.fi

Tiedustelut 17.1.2024 klo 9-14 ja 22.1.2024 klo 12-14 Minna Wacker/ puh. 044 061 4928

Siirry sivun alkuun