Toimintavuosi 2024 käynnistymässä

Vuoden 2024 ryhmät ja muut toimintomme alkavat jälleen tammikuussa. Sinulle sopivista ryhmistä ja toiminnoista voit kysyä lisää muistiluotseilta, yhteystiedot löydät täältä tai voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteyksissä. Kaikki toimintomme löydät sivujemme Toiminta-välilehdeltä.

Uusia muistinvirkistysryhmiä alkamassa ympäri maakuntaa

Muistinvirkistysryhmät ovat tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville henkilöille. Ryhmät tarjoavat kokemustenvaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan ja tehtävien merkeissä. Kaikkiin muistiluotsien ohjaamiin ryhmiin tullaan ilmoittautumisen kautta.

JOUTSAN MUISTINVIRKISTYSRYHMÄ. Tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13-14.30 Joutsan Hyvinvointituvalla (Jousitie 40)Ryhmä kokoontuu samaan aikaan Keski-Suomen Omaishoitajien järjestämän omaishoitajien ja läheisten ryhmän kanssa. Aloitamme yhteisellä kahvittelulla, jonka jälkeen omaishoitajien ja läheisten ryhmä siirtyy toiseen tilaan. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

JYVÄSKYLÄN MUISTINVIRKISTYSRYHMÄ. Tapaamiset kahden viikon välein tiistaisin klo 10-11.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Lea p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

JÄMSÄN MUISTINVIRKISTYSRYHMÄ. Tapaamiset kahden viikon välein tiistaisin klo 10-11.30 Jämsän Muistiyhdistyksen tiloissa (Lindemaninkatu 1). Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sini, p. 040 594 0954 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi. Samaan aikaan mahdollisuus läheisten vertaiskeskusteluun, kysy lisää: Tuija, p. 040 673 0777 tai tuija.backman@jamsanmuistiyhdistys.fi.

LUHANGAN MUISTINVIRKISTYSRYHMÄ. Tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin klo 10-11.30 Luhangan kylätalolla (Kotipellontie 1)Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta. Ryhmä kokoontuu samaan aikaan Keski-Suomen Omaishoitajien järjestämän omaishoitajien ja läheisten ryhmän kanssa. Aloitamme yhteisellä kahvittelulla, jonka jälkeen omaishoitajien ja läheisten ryhmä siirtyy toiseen tilaan. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

SAARIJÄRVEN MUISTINVIRKISTYSRYHMÄ. Tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13-14.30 Saarijärven kaupungintalon Rahkola-salissa (Sivulantie 11). Ryhmä kokoontuu samaan aikaan Keski-Suomen Omaishoitajien järjestämän omaishoitajien ja läheisten ryhmän kanssa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Enni, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Syyskaudella aloittaneita ryhmiä

PETÄJÄVEDEN MUISTIRYHMÄ. Ryhmä on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville henkilöille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Tapaamiset kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13-14.30 Petäjäveden Kuntalassa, Kuntala 2-tilassa (Suutarintie 4). Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sini, p. 040 594 0954 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi

LÄHEISTEN VERTAISRYHMÄ VERKOSSA. Läheisten vertaisryhmä verkossa on tarkoitettu muistisairauteen sairastuneiden läheisille. Kokoonnumme Teams-yhteydellä 5 kertaa kevätkauden aikana. Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta, mukaan mahtuu 8 henkilöä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Tarkemmat tiedot ryhmistä löydät Toiminta-välilehdeltä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Toimintavuosi 2024 käynnistymässä
Siirry sivun alkuun