Ryhmätoiminnan käynnistyminen 2021

Muistiluotsi asiantuntija- ja tukikeskuksen järjestämä ihmisiä yhteen kokoava toiminta käynnistyy toukokuussa ryhmien kevättapaamisilla. Ohjaajat ovat henkilökohtaisesti yhteydessä tapaamisten päivämääristä ilmoittautuneille.

Seuraamme edelleen tarkasti koronavirustilannetta ja noudatamme siihen liittyviä yleisiä ohjeistuksia esim. suojavarusteiden käytöstä. Kahvitarjoilu on toistaiseksi tauolla lähikontaktien välttämiseksi ja oikeaoppisen kasvomaskin käytön mahdollistamiseksi. Muistiluotsien ryhmistä mukaan saa halutessaan pienen välipalan.  

Suunniteltuihin toimintoihin voi tulla muutoksia. Tiedotamme niistä muun muassa nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä henkilökohtaisesti toimintaan ilmoittautuneille henkilöille.

Tutustu toimintaamme täältä. Lisätietoja: Enni, p. 044 761 4925.

Ryhmätoiminnan käynnistyminen 2021
Siirry sivun alkuun