Koronaviruksen vaikutukset kevään 2021 toimintaan

Ryhmätoimintamme käynnistyy, kun kokoontumiset ovat sallittuja. Osallistujamääriä rajoitetaan turvavälien takaamiseksi. Kaikkiin Muistiluotsi asiantuntija- ja tukikeskuksen järjestämiin kevään ryhmiin tullaan ilmoittautumisen kautta. Pyrimme järjestämään osallistumisen mahdollisimman monelle ja saatamme joutua jakamaan ryhmää siten, että tapaamiskerrat harvenevat osallistujaa kohti. Ohjaajat ovat henkilökohtaisesti yhteydessä aloituspäivämääristä ilmoittautuneille. Vapaaehtoistemme ohjaama toiminta on myös osin tauolla, toimintaa käynnistetään kuitenkin alueellisesti, sitten kun se voidaan toteuttaa turvallisesti. Usealle paikkakunnalle on suunniteltu ulkona toteutettavia tapaamisia myöhemmälle keväälle, seuraathan paikallista ilmoittelua. Kahvitarjoilu on toistaiseksi tauolla lähikontaktien välttämiseksi ja oikeaoppisen kasvomaskin käytön mahdollistamiseksi. Muistiluotsien ryhmistä mukaan saa halutessaan pienen välipalan. Tarjoiluista on vapaaehtoinen kahvimaksu.

Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja noudatamme siihen liittyviä yleisiä ohjeistuksia esim. suojavarusteiden käytöstä. Suunniteltuihin toimintoihin voi tulla muutoksia. Tiedotamme niistä muun muassa nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä henkilökohtaisesti toimintaan ilmoittautuneille henkilöille.

Mikäli kokoontumisrajoitukset jatkuvat pidemmälle kevääseen, toteutamme muistia virkistäviä ryhmiä verkossa muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen sekä muita yhteydenpitotapoja. Näistä ilmoitamme nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä henkilökohtaisesti ryhmiin ilmoittautuneille. Lisätietoja: Enni, p. 044 761 4925. Tutustu toimintaamme täältä .

TÄRKEÄÄ!

Toiminnassa huomioitavia asioita: 

  • Ethän osallistu toimintaan mikäli sinulla on minkäänlaisia koronavirukseen viittaavia oireita (esim. kurkkukipu, yskä, nuha, kuume, vatsaoireet, päänsärky).
  • Pese kädet huolellisesti ennen toimintaa ja sen jälkeen
  • Käytä käsidesiä, ellei saippuapesu ole mahdollinen.
  • Käytä kasvomaskia (saat maskin meiltä tarvittaessa)
  • Säilytä riittävä turvaväli muihin osallistujiin ja ohjaajaan koko toiminnan ajan.
  • Emme toistaiseksi halaa ja kättele toiminnassamme.
  • Yskimishygienia.
Koronaviruksen vaikutukset kevään 2021 toimintaan
Siirry sivun alkuun