Vahvistavan vuorovaikutuksen valmennus muistisairaiden läheisille verkossa kesäkuussa

Kommunikointi muistisairaan ihmisen kanssa muuttuu sairauden edetessä. Vuorovaikutus voi olla haastavaa, koska sairaus vaikuttaa ihmiseen monin eri tavoin. Järjestämme kolmiosaisen valmennuksen muistisairaiden henkilöiden läheisille. Valmennuksen tavoitteena on lisätä läheisten valmiutta muistisairaan ihmisen ymmärtämiseen ja tukemiseen vuorovaikutuksellisin keinoin vertaisseurassa.

Osallistumiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, mikrofonin ja kuulokkeet tai tabletin. Esim. puhelinten mukana tulevat nappikuulokkeet /hands free-kuulokkeet toimivat usein hyvin. Tietokoneen kameran tai erillisen web-kameran käyttö on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Valmennus on kolmen kerran kokonaisuus, joka järjestetään verkossa 
ti 8.6, ke 9.6. ja to 10.6 klo 16.00-17.30.
 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: muistiluotsi (at) ksmuisti.fi tai
puh. 044 761 4925/Enni.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Vahvistavan vuorovaikutuksen valmennus muistisairaiden läheisille verkossa kesäkuussa
Siirry sivun alkuun