Keski-Suomen Muistiyhdistys hakee kahta hanketyöntekijää määräaikaisiin tehtäviin

Keski-Suomen Muistiyhdistys ry hakee kahta hanketyöntekijää (hankevastaava ja hanketyöntekijä) määräaikaisiin tehtäviin ESR-hankkeeseen ajalle 1.2.2021-31.8.2023.

Työstä aivovoimaa -hankkeen tavoitteena on edistää keskisuomalaisten yrittäjien kognitiivista jaksamista ja aivoterveyttä.
 
Hanketyöntekijöiden tehtäviin kuuluu aivoterveyden ja kognitiivisen ergonomian edistäminen ryhmämuotoisilla Aivovoimaa! -valmennuksilla (osallistavat menetelmät),
työyhteisöjen työpajoilla, järjestämällä tilaisuuksia sekä osallistumalla muiden järjestämiin tilaisuuksiin, järjestämällä tiedollisia webinaareja sekä tuottamalla materiaalia (sekä sähköinen että printti). Valmennusten osalta työhön kuuluu myös niiden kehittäminen sekä toteutus.
 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä tavoitteelliseen ja itsenäiseen työskentelyyn hankkeen aikataulussa ja tavoitteissa pysymiseksi. Hanketyöntekijöiltä odotetaan vahvoja yhteistyö- ja verkostotyöosaamisen taitoja. Sähköisten järjestelmien ja verkkotoiminnan alustojen tuntemus on toivottavaa. Viestinnällisestä osaamisesta on hyötyä hankkeen toteuttamisen edistämisessä. Yrittäjätausta olisi todella hyvä plussa!

Hankevastaava vastaa hankkeen tavoitteiden mukaisesti hankkeen kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta, hankkeen talouden seurannasta ja hankeraportoinnista yhdessä toisen hanketyöntekijän kansa. ESR-hanketyöskentelykokemus katsotaan eduksi.

Toimintaa on Keski-Suomen alueella, joten oman auton käyttö oltava mahdollista. Työhön kuuluu matkustamista sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Keski-Suomen Muistiyhdistyksen toimisto sijaitsee Rauhankatu 1, Jyväskylä. Hanketyöntekijöiden työhuone sijaitsee Matarankadulla.

Yhteystiedot: Minna Wacker, puh. 044 061 4928, minna.wacker@ksmuisti.fi
Tiedusteluihin vastaaminen 4.-5.1.2021 klo 9-15

Hakemukset vain sähköpostilla yhtenä tiedostona (hakemus + cv) 11.1.2021 mennessä minna.wacker@ksmuisti.fi

Haastattelut pidetään viikolla 3, josta ilmoitetaan erikseen haastatteluun valituille.

Ilmoitus löytyy myös TE-palveluiden sivuilta, ilmoitukseen pääset tästä.

Keski-Suomen Muistiyhdistys hakee kahta hanketyöntekijää määräaikaisiin tehtäviin
Siirry sivun alkuun