Koko kevään tapahtumat ja ryhmätoiminta peruttu Keski-Suomen Muistiyhdistyksellä.

Muistiyhdistyksen työntekijät ovat tavoitettavissa kuitenkin normaalisti.

Verkossa tapahtuvasta toiminnasta löydät lisätietoja tästä linkistä.

Lisäksi lähetämme uutiskirjeitä sekä sähköisesti että kirjeitse. Kirjeiden tarkoituksena on tuoda piristystä ja vinkkejä arkeen. Asiakkaille soitettavien puheluiden yhteydessä olemme kertoneet asiakaskirjeen mahdollisuudesta, mutta kaikille emme ole vielä ehtineet soittaa. Muistiluotsien sähköisen uutiskirjeen voit tilata itsellesi tästä. Jos olet kiinnostunut postitse lähetettävästä virkistyskirjeestä, ota yhteyttä muistiluotseihin: puh. 044 761 4925/Enni, puh. 040 358 8010/Marianna, puh. 040 847 4650/Sini tai sähköpostilla muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Keräämme teiltä myös palautetta toiminnastamme ja toiveita tulevasta. Toivoisimme, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyymme tästä: https://q.surveypal.com/ks20.

Koko kevään tapahtumat ja ryhmätoiminta peruttu Keski-Suomen Muistiyhdistyksellä.
Siirry sivun alkuun