Tuettu loma keväällä 2023

Tuettu loma Peurungassa

Keski-Suomen Muistiyhdistys järjestää yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon kanssa tuetun loman Peurungassa, Laukaassa 19.3.-24.3.2023.

Omaishoitajan ja hoidettavan lomat ovat tarkoitettu etenevää muistisairautta sairastaville henkilöille ja heidän omaisilleen yhdessä. Osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajuutta eikä yhdistyksen jäsenyyttä. Lomien tavoitteena on saada vertaistukea, voimavaroja sekä kokea virkistymistä. Lomalla muistisairautta sairastaville henkilöille ja heidän omaisilleen järjestetään sekä yhteistä että osin erillistä ohjelmaa.

Tulostettavan esitteen kevään 2023 lomasta voit katsoa tästä!

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät nettisivuiltamme Toiminta-välilehdeltä.

Tuettu loma keväällä 2023
Siirry sivun alkuun