Vahvistavan vuorovaikutuksen valmennus verkossa tulossa marraskuussa

Kommunikointi muistisairaan ihmisen kanssa muuttuu sairauden edetessä. Vuorovaikutus voi olla haastavaa, koska sairaus vaikuttaa ihmiseen monin eri tavoin. Järjestämme neliosaisen valmennuksen muistisairaiden henkilöiden läheisille. Valmennuksen tavoitteena on lisätä läheisten valmiutta muistisairaan ihmisen ymmärtämiseen ja tukemiseen vuorovaikutuksellisin keinoin vertaisseurassa.

Valmennus on neljän kerran kokonaisuus, joka järjestetään verkossa marraskuussa 2023. Aloituskerta ti 7.11. klo 16–18, muut kerrat to 9.11., ti 14.11. ja to 16.11. klo 16–17.30.

Osallistumiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, mikrofonin ja kuulokkeet tai tabletin. Esim. puhelinten mukana tulevat nappikuulokkeet/ hands free-kuulokkeet toimivat usein hyvin. Tietokoneen kameran tai erillisen web-kameran käyttö on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset (3.11. mennessä): muistiluotsi@ksmuisti.fi tai puh. 044 761 4925/ Enni

Vahvistavan vuorovaikutuksen valmennus verkossa tulossa marraskuussa
Siirry sivun alkuun