Toiminnanjohtajan sijainen valittu

Keski-Suomen Muistiyhdistyksessä on ollut avoimena toiminnanjohtajan sijaisuus nykyisen toiminnanjohtajan jäädessä tutkimus/opintovapaalle. Avoinna olleeseen tehtävään saapui 31 hakemusta, joista rekrytointityöryhmä haastatteli 8 hakijaa.

Tehtävään valittiin sairaanhoitaja, terveydenhuollon maisteri Minna Wacker. Minna on ollut pitkään eri järjestöjen ja yhdistysten toiminnassa työntekijänä ja erilaisissa hankkeissa kehittäjänä kuin myös vapaaehtoisena järjestöjen hallituksissa. Vahva kokemus monipuolistaa osaamista kuin myös yhteistyövalmiuksia erilaisissa verkostoissa niin ikäihmisten, läheisten kuin eri alojen ammattilaisten ja vapaaehtoistenkin kanssa.

Minna Wacker siirtyy toiminnanjohtajan tehtävään Keski-Suomen mielenterveysomaisjärjestöstä FinFamista 1.12.2020 alkaen.  

Tervetuloa Minna ja iloa ja intoa tehtävään!

Ulla Halonen
(väistyvä) toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtajan sijainen valittu
Siirry sivun alkuun