Toiminnanjohtajan sijaisuus Keski-Suomen Muistiyhdistyksellä

Sopisiko elämäntilanteeseesi määräaikainen, mutta monipuolinen työ yhteiskunnallisesti merkityksellisessä ympäristössä? 

Keski-Suomen Muistiyhdistys etsii sijaista toiminnanjohtajan opintovapaan ajaksi. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä johtamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Työnkuva on laaja ja siinä pitää hallita myös pieniä yksityiskohtia. Valittavan henkilön eduksi katsotaan seuraavia asioita: näkemys asiantuntijaorganisaation /itseohjautuvan työyhteisön johtamisesta, kolmannen sektorin tunteminen/aiempi työskentely alalla, Stean (ja muiden rahoittajien) rahoitusten hakeminen ja raportointi, kokemus muistisairaista ja heidän läheisistään, taloushallinnon perusteet, vaikuttamistyö, nykyaikaiset tiedot ja taidot viestinnästä ml. sosiaalinen media, sujuva tietokoneen käyttö sekä hyvät verkosto- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Jos nyökkäilit myöntyvästi suurimmassa osassa edellisistä ”kriteereistä”, saatat olla etsimämme henkilö. 

Kuukausipalkan lisäksi tarjoamme ainakin innovatiivisen ja empaattisen 10 työntekijän työyhteisön, sisäilmaltaan puhtaan ja viihtyisän toimiston sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan ja -prosenttiin. Ennen kaikkea tarjoamme työn, jolla on merkitystä kohderyhmälleen. Työssä on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksia.  Tarjoamme perehdytyksen ja toiminnanjohtajan tuen tehtävään. 

Keski-Suomen Muistiyhdistyksen toiminta-alueena on koko maakunta, mutta työ painottuu Jyväskylään. Työhön kuuluu siis matkustamista sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Osa työstä on mahdollista hoitaa etänä. 

Työpaikkana toimii yhdistyksen toimisto Rauhankadulla aivan Jyväskylän keskustan liepeillä, upean ja vehreän Tourujoen luonnonsuojelualueen vieressä. Toiminnanjohtajan käytössä on tarvittaessa parkkipaikka omalle autolle. Työaika on 37 h/vko, sijoittuen pääsääntöisesti ma-pe 8-16 välille. Työ sisältää n. 60 % hallintoa ja 40 % asiakas-/vaikuttamistyötä. Tehtävä on 1,5-2 vuoden opintovapaan sijaisuus. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan (esim. 1.11.2020).

Mikä Muistiyhdistys on? Keski-Suomen Muistiyhdistys ry on itsenäinen Muistiliittoon kuuluva järjestö. Yhdistys toimii koko Keski-Suomen alueella tarjoten tietoa, ohjausta, neuvontaa ja koulutusta ja valvoo kohderyhmänsä asioita. Näkyvä osa toimintaa on vertaistuki- ja virkistystoiminta muistisairauteen sairastuneille sekä heidän läheisilleen.

Luethan hakuohjeen ja toimi ohjeen mukaan :)  

Liitä mukaan hakemukseen, jos sinulla on näyttöä/palautetta omasta työskentelystä/esimiestyöstä esimerkiksi työhyvinvointikyselyn johtamisosio.  Entä rohkenetko tekemään pienen matalan kynnyksen esittelyvideon itsestäsi? 

Hakemukset vain sähköpostilla yhtenä tiedostona (hakemus+cv) ulla.halonen@ksmuisti.fi tallennettuna omalla nimellä. Huom. Toiminnanjohtaja paikalla vain maanantaisin.

Ilmoitus löytyy myös TE-palveluiden sivuilta, ilmoitukseen pääset tästä.

Toiminnanjohtajan sijaisuus Keski-Suomen Muistiyhdistyksellä
Siirry sivun alkuun