Ajankohtaista

MITEN ON? – Toteutuuko muistisairaan tahto ja osallisuus

 

Osallistuva Muistisairas -hanke järjestää loppuseminaarin 22.8.2016 Jyväskylässä. Seminaarissa pohditaan muistisairaan osallisuuden toteutumisen mahdollisuuksia ja esteitä viime vuosina saatujen kokemusten pohjalta.

 

Seminaariin mahtuu mukaan 90 ensimmäiseksi ilmoittautuvaa. Seminaarin ohjelman löydät tästä.

 

https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=425926100&_k=mEWhtXqNMsmNvM6tiauXGQm2VD2LYl9URlVeQHjgyNQrufCOgtZFsIDv8gBv71t2&_hid=Ilmoittautuminen-Osallisuuden-seminaariin

 

Ilmoittautuminen on sitova. Perumatta jääneestä ilmoittautumisesta laskutetaan 10 €:n maksu järjestely- ja tarjoilumaksua.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Osallistuva Muistisairas – mahdollisuuksista käytäntöön -hanke on ollut Keski-Suomen Muistiyhdistys ry.n ja Keski-Suomen Parkinson yhdistys ry.n yhteinen kehittämishanke 2012-2016. Hankkeen tavoitteena on ollut jakaa tietoa muistisairauksista ja niihin varautumisesta ja tukea muistisairaita ja heidän omaisiaan itsenäisen elämän suunnittelussa ja jatkamisessa.

 

 

 

 

 

Ajankohtaista
Siirry sivun alkuun