Sähköinen yhteydenottolomake on nyt käytössä

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen yhteydenottolomakkeen. Lomakkeen löydät etusivulta klikkaamalla ”Ota meihin yhteyttä! -tekstiä tai Yhteystiedot-valikon alta: https://ksmuistiyhdistys.fi/ota-yhteytta/. Lomakkeella voit jättää yhteydenottopyynnön ja halutessasi lähettää meille viestin. Keski-Suomen Muistiluotsin työntekijät vastaavat yhteydenottoosi mahdollisimman pian valitsemallasi tavalla, joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Sähköisen yhteydenottolomakkeen lisäksi Keski-Suomen Muistiluotsin työntekijät tavoittaa tuttuun tapaan puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivujen chat-palvelun kautta. Pyydämme henkilökohtaisen keskusteluajan varaamista etukäteen. Työskentelemme paljon ympäri maakuntaa, joten emme ole aina toimistolla paikalla. Yhteystietomme löydät täältä.

Sähköinen yhteydenottolomake on nyt käytössä
Siirry sivun alkuun