Keski-Suomen Muistiluotsi asiantuntija- ja tukikeskus

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

”Aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella” 

Keski-Suomen Muistiluotsi toimii maakunnallisena matalan kynnyksen asiantuntija- ja tukikeskuksena etenevää muistisairautta sairastaville ihmisille ja heidän läheisilleen. Teemme työtä myös ns. suurta yleisöä varten erilaisissa muistisairauksiin liittyvissä kysymyksissä ohjaten ja tiedottaen. Vapaaehtoistoiminnan tukeminen ja kehittäminen on tärkeä osa työtämme.

Järjestämme toimintaa, johon on helppo osallistua omana itsenään. Toteutamme itsenäisesti, yhteistyökumppaniemme kanssa sekä vapaaehtoistoiminnan avulla:

  • yksilöllistä tukea, ohjausta ja neuvontaa
  • ryhmätoimintaa
  • tuettuja lomia
  • koulutusta/valmennusta läheisille
  • retkiä
  • muita vertaistukea ja virkistystä tarjoavia tilaisuuksia
  • luentoja/puheenvuoroja etenevistä muistisairauksista ja niihin liittyvistä näkökulmista
  • tiedotusta, viestintää ja vaikuttamista
  • oppilaitos- ja opiskelijayhteistyötä

Kohtaamme ihmiset aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Lisätietoja toimintamme eri muodoista löydät nettisivujemme ’toiminta’-otsikon alta.

Ota yhteyttä muistiluotseihin ja kysy lisää. Olemme täällä sinua varten!

Yhteystiedot

Muistiluotsitoiminnan esittelyvideo:[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

 

 

VALTAKUNNALLINEN MUISTILUOTSI – ASIANTUNTIJA- JA TUKIKESKUSVERKOSTO

Koko maan kattava asiantuntija- ja tukikeskusverkosto, joka tarjoaa muistisairaille ihmisille ja heidän läheisilleen tietoa, tukea ja ohjausta sekä osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Toimintaa koordinoi Muistiliitto ja sen rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

www.muistiluotsi.fi

Muistiluotsitoiminnan esittelyvideo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_video link=”https://youtu.be/Dgov0wdkNK4″][counter style=”icon-top” icon_color=”#b7b7b7″ icon_font_size=”46px” number_color=”#ffffff” time=”2000″ heading_tag=”h3″ heading_color=”#ffffff” separator=”line” line_width=”52″ line_height=”3″ number_font_weight=”700″ number_font_size=”56px” number_line_height=”68px” heading_font_size=”14px” number_top_margin=”2px” heading_top_margin=”10px” seperator=”line” number=”250″ heading=”EXPERIENCED MASTERS”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Siirry sivun alkuun