Ohjeet

Korttipakka käyttää edistymisen tallentamiseen päätelaitteen omaa muistia. Muistiyhdistys ei tallenna mitään yksilöivää tietoa käyttäjästä, vaan tieto korttien suorittamisesta pidetään käyttäjän selaimella.

Mikäli käyttäjä on lisännyt profiilitietoihinsa oman sähköpostin, järjestelmä lähettää tietoa edistymisestä sähköpostitse. Viestiin käyttäjällä on mahdollisuus tallentaa muistiinpanoja tehtävistä ja jokainen sähköposti sisältää myös linkin jolla pelitilanteen voi siirtää päätelaitteelta toiselle.

Nimimerkki ja sähköpostiosoite
Ota pelikerrasta kaikki irti omilla profiilitiedoilla

Pelaajaprofiili

Käytämme nimimerkkiä ja sähköpostiosoitetta osana laitteellesi tallennettavaa dataa pelin edistymisestä. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun, tai tallenna sitä omiin järjestelmiimme.

Mikäli täytät sähköpostisi, peli lähettää kuittauksen ja lisätietoa automaattisesti pelatusta kortista sähköpostiisi ja saat samalla suoran linkin omaan peliisi, jotta voit jatkaa pelaamista esimerkiksi toisella laitteella.

HUOM! Ethän täytä sähköpostiosoitetta mikäli käytät yleisessä käytössä olevaa tietokonetta.

Pelin edistyminen ja profiilin muokkaus

Pelissä näkyvästä suorituspalkista voit näyttää tarkemmat tiedot edistymisestäsi, sekä ohitettujen ja keskeneräisien korttien määrän suhteessa korttipakkaan.

Tarkemmat tiedot korttipakan eri teemojen ja kategorioiden edistymisestä saat etenemispalkin napista ”Näytä eteneminen” ja sen takaa löydät myös profiilin tiedot joita käytetään tietojen tallentamiseen laitteellasi.

Laajennetusta näkymästä voit muokata omaa profiilitietoasi tai tyhjentää tallennetut tiedot omalta laitteeltasi.

Tarkempi erittely ja oma profiili
Edistymispalkista voit näyttää tarkemmat tiedot suoritetuista tehtävistä ja muokata profiilitietojasi
Korttipakan kautta voit siirtyä haluamaasi korttiin.
Korttipakka näyttää värikoodeilla suoritetut ja ohitetut kortit.

Korttipakka

Korttipakkanäkymän kautta voit siirtyä suorittamaan haluamaasi korttia. Pakka näyttää myös korttien statuksen ja voit pelata jo suoritettuja kortteja uudelleen. Voit halutessasi myös suodattaa näkymää korttityypin tai teeman mukaan.

Suoritetuilla korteilla on kruunuikoni suorituksen merkiksi, ohitetut kortit näytetään punaisella reunuksella.

Korttipakan suodattaminen teeman tai korttityypin mukaan

Korttipakasta löytyviä kortteja on mahdollista myös suodattaa korttipakka -näkymässä. Tekemäsi valinnat tallentuvat laitteellesi ja peli tarjoaa seuraavan suoritettavan kortin automaattisesti pakasta.

Pakka ei voi koskaan olla tyhjä, joten suodatusvalinnoissa tulee aina olla vähintään yksi korttityyppi ja teema valittuna.

Korttipakan filtteröintityökalu
Voit filtteröidä korttipakkaa teeman tai kortin tyypin mukaan
Kortin suorittaminen
Korttia suorittaessasi näet tehtävänannon kortilla.

Kortin suorittaminen

Kortin suorittamisen jälkeen voit merkitä kortin luetuksi ja näin ollen suoritetuksi, tai halutessasi hylätä sen. Mikäli poistut kortilta kuittaamatta lopputulosta, tallennamme sen keskeneräiseksi ja kortti esitetään seuraavalla kerralla automaattisesti.

Kortin status muuttuu oletusarvoisesti keskeneräiseksi myös siirtyessä takaisin korttipakkaan.

Yksittäinen kortti on myös mahdollista jakaa sosiaalisessa mediassa.