Ryhmät ja kahvilat

Ryhmät, muistikahvilat ja muu säännöllinen toiminta

Tältä sivulta löydät ryhmä-, muistikahvila- sekä muun säännöllisen toimintamme paikkakunnittain. Tutustu myös tapahtumakalenteriimme, josta löydät kaiken toimintamme (esim. ryhmät, tapahtumat ja luennot) koko Keski-Suomen alueelta.
Tutustu kalenteriin täältä.

Toimimme ajankohtaisten kokoontumis- ja hygieniasuositusten mukaisesti.
Muutokset ovat mahdollisia.


Valitse paikkakunta ja klikkaa tiedot auki:

Joutsa

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 13-14.30 Joutsan Hyvinvointituvalla (Jousitie 40).  Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 taimuistiluotsi@ksmuisti.fi.

Tulostettava esite tästä.

Jyväskylä

Lataa viimeisin tulostettava Jyväskylän toimintaesite tästä (PDF)

Kaikille avoin toiminta

Kahvila Hetkinen

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin kahvila ympäri vuoden arkimaanantaisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen toimistolla (Rauhankatu 1). Kahvilassa keskustellaan vapaamuotoisesti ajankohtaisista tai päivänpolttavista asioista eli se ei ole ohjattua ryhmätoimintaa. Ei vaadi ilmoittautumista. Kahvila Hetkinen aloittaa syyskauden 2022 maanantaina 15.8. klo 13.

Muistiyhdistys tutuksi

Yhdistyksen Jyväskylän toimistolla (Rauhankatu 1, 40100 Jyväskylä). Muistiyhdistys tutuksi -tuokio on tarkoitettu muistisairautta sairastaville ja heidän läheisilleen, joille muistiyhdistyksen toiminta ei ole ennestään tuttua. Tarjolla kahvit ja yhdistyksen työntekijä kertoo yhdistyksen järjestämästä toiminnasta. Ilmoittautumista ei tarvita. Lisätiedot: Marianna, p. 044 561 4926.

Syksyn 2022 päivämäärät: ti 30.8., 25.10. ja 22.11. klo 16.30-17.30 sekä Muistiviikolla ke 21.9. avoimet ovet klo 14-17. Verkkotuokio ti 13.12. klo 16.30-17.30. Lisätietoja Toiminta verkossa -sivulta.

Valitse sinulle sopivin ajankohta ja tule tutustumaan toimintaan! 

Kulttuurikerho

Kulttuurikerho on tarkoitettu kaikille kulttuurista kiinnostuneille. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10-11.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1) tai muussa erikseen sovitussa paikassa. Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen. Ilmoittautumista ei tarvita, mutta muutokset ovat mahdollisia koronatilanteen vuoksi. Lisätiedot: p. 040 744 1462 / Maire
Syksyn 2022 päivämäärät: 31.8., 28.9., 26.10. ja 23.11. Joulukuun tapaamisaika ilmoitetaan myöhemmin.


Toiminta muistisairauteen sairastuneille

Muistinvirkistystapaamiset

Muistinvirkistysryhmät on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville henkilöille. Jyväskylässä kokoontuu tällä hetkellä kaksi eri muistinvirkistysryhmää. Ryhmiä ohjaavat muistiluotsit. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

  • Miesten Muistinvirkistysryhmä. Ryhmä on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville miehille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Tapaamiset kahden viikon välein tiistaisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.
    Tulostettava esite (PDF)
  • Naisten Muistinvirkistysryhmä. Ryhmä on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville naisille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Tapaamiset kahden viikon välein torstaisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.
    Tulostettava esite (PDF)

Työikäisenä muistisairauteen sairastuneiden vertaisryhmä

Ryhmä on tarkoitettu alle 70-vuotiaana muistisairauteen sairastuneille henkilöille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Samaan aikaan kokoontuu oma ryhmä läheisille. Tapaamiset kerran kuukaudessa maanantaisin klo 16-17.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.
Tulostettava esite (PDF)

Iloa musiikista -ryhmä muistisairauteen sairastuneille

Ryhmässä lauletaan tuttuja lauluja, soitetaan rytmisoittimilla, kuunnellaan musiikkia, muistellaan, tarinoidaan, taiteillaan ja liikutaan musiikin mukana. Jokaisella kerralla on oma teemansa. Aiempaa musiikillista osaamista ei tarvita, kiinnostus riittää. Ryhmää ohjaa musiikkipedagogi Saara Heinonen geronomiopintoihin liittyvänä kehittämistyönä yhdessä toimistotyöntekijän kanssa. Samaan aikaan kokoontuu läheisten ryhmä. Tapaamiset kerran kuussa keskiviikkoisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Tulostettava esite (PDF)


Toiminta muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kuntosaliryhmä

Kuntosaliryhmä kokoontuu syksyllä 30.8.22 alkaen Väinönkadun palvelukeskuksessa (Väinönkatu 44) tiistaisin klo 17-18.30. Hinta 50 €/syyskausi/henkilö. Kuntosaliryhmään ovat tervetulleita muistisairauteen sairastuneen läheiset sekä sairastuneet yhdessä läheistensä kanssa. Ryhmän ohjaajana toimii yhdistyksen vapaaehtoistoimija.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sini, p. 044 561 4926.

Muistiryhmät

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

PALOKAN MUISTIRYHMÄ. Tapaamiset kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13-14.30 Palokan Visalassa (Visalantie 5). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.
Tulostettava esite (PDF)

JYVÄSKYLÄN MUISTIRYHMÄ. Tapaamiset kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi
Tulostettava esite (PDF)


Toiminta muistisairaiden läheisille

Omaisklubi

Muistisairaiden omaishoitajille ja läheisille. Paikkana yhdistyksen toimisto Jyväskylässä: Rauhankatu 1, 40100 Jyväskylä. Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Minna p. 044 061 4928 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

  • Virkistävä tauko arjen keskellä. Kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä. Ohjattu ryhmä. Kerran kuukaudessa tiistaisin klo 14-15.30.
  • Vapaata keskustelua ja kokemusten vaihtoa omaishoitajille ja läheisille omatoimisesti. Ei ohjattua toimintaa. Kerran kuukaudessa tiistaisin klo 14-15.30.

Olet tervetullut kumpaankin tapaamiseen aina kun sinulle sopii! Joka toinen kerta on ohjattua toimintaa ja joka toinen vapaata keskustelua Muistiyhdistyksen tiloissa.
Tulostettava esite (PDF)

Vertaisryhmä työikäisenä muistisairauteen sairastuneiden läheisille

Ryhmä on tarkoitettu alle 70-vuotiaille muistisairaiden henkilöiden läheisille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Samaan aikaan kokoontuu oma ryhmä muistisairastuneille. Tapaamiset kerran kuukaudessa maanantaisin klo 16-17.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisten kautta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.
Tulostettava esite (PDF)

Musiikkiryhmän osallistujien läheisten vertaisryhmä

Vertaisryhmä on tarkoitettu Iloa musiikista -ryhmän osallistujien läheisille, ryhmät kokoontuvat samaan aikaan. Vertaisryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Kokoonnumme Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1) kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14.30. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Tulostettava esite (PDF)

Jämsä

Toiminta muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä ja Läheisten ryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmä ja Läheisten ryhmä kokoontuvat Jämsän muistiyhdistyksen toimistolla rinnakkaisesti. Ryhmät kokoontuvat ensin yhteisille kahveille, ja sen jälkeen Muistiryhmä jatkaa muistiluotsin ohjaamana toimistolla ja Läheisten ryhmä siirtyy naapuritilaan Jämsän Muistiyhdistyksen työntekijän ohjaamana. Ryhmien päätteeksi kokoonnutaan jälleen toimistolle.  Ryhmissä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmiin on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 13-14.30 Jämsän Muistiyhdistyksen tiloissa (Lindemaninkatu 1). Ryhmiin tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi  / Tuija, p. 040 673 0777 tai tuija.backman@jamsanmuistiyhdistys.fi
Jämsän Muistiryhmän tulostettava esite (pdf)

Jämsän Läheisten ryhmän tulostettava esite (pdf)

Kannonkoski

Toiminta muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kevättapaaminen 17.5. klo 13–15. Piispalassa (Takkatupa I)

Tapaaminen on tarkoitettu muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen Kannonkoskelta ja Kivijärveltä. Ohjelmassa on yhteistä ajanvietettä. Puolivuosittain järjestettävä tilaisuus on maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Saarikan kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 13.5. mennessä: Enni, p. 044 761 4925 tai Anne (Saarikka), p. 044 459 6422.

Tulostettava esite (PDF)

Karstula

Kaikille avoin toiminta

Muistikahvila

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Karstulan Muistikahvila kokoontuu Heikin Tuvalla (Virastotie 3) kerran kuukaudessa tiistaisin klo 14.30-16.

Syksyn 2022 tapaamiset: 23.8., 20.9., 25.10. ja 22.11. Seuraa paikallista ilmoittelua muutosten varalta.

Toimintaa ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen. Toiminta järjestetään yhteistyössä SPR Karstulan osaston kanssa.

Lisätiedot: Sini, p. 045 139 1687.

Keuruu

Kaikille avoin toiminta

Keuruun alaosaston tapaamiset syksyllä 2022:

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoimet tapaamiset kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 16 Lehtiniemen takkahuoneella.

Syksyn päivämäärät: 7.9., 5.10., 2.11. ja 7.12.
Tulostettava esite (PDF)

Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Lisätiedot: Leena p. 050 534 8863 / Sari p. 040 727 5390 / Päivi p. 050 034 4313

Kinnula

Kaikille avoin toiminta

Muistiviikon tapahtuma

Muistiviikon tapahtuma tiistaina 20.9. klo 9-14 K-kaupalla. Ohjelmassa arvontaa ja ajankohtaisia asioita, paikalla myös muistiluotsi.

Muistimessu

Kaikille avoin Muistimessu Kinnulan kirkossa sunnuntaina 25.9. klo 13. Messun jälkeen seurakuntatalolla tarjolla keittolounas ja musiikkia.

Kamu-kahvila

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Kamu-kahvila kerran kuukaudessa torstaisin klo 10 kirjastolla, vaihtuvia vierailijoita. Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset. Syksyn 2022 päivämäärät: 20.10., 17.11. ja 15.12.

Lisätiedot: Pirkko, p. 044 548 5483.

Kivijärvi

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kevättapaaminen 17.5. klo 13–15. Piispalassa (Takkatupa I)

Tapaaminen on tarkoitettu muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen Kannonkoskelta ja Kivijärveltä. Ohjelmassa on yhteistä ajanvietettä. Puolivuosittain järjestettävä tilaisuus on maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Saarikan kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 13.5. mennessä: Enni, p. 044 761 4925 tai Anne (Saarikka), p. 044 459 6422.

Tulostettava esite (PDF)

Kyyjärvi

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kevättapaaminen 16.6. klo 13–15. Paikka varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Tapaaminen on tarkoitettu muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen. Ohjelmassa on yhteistä ajanvietettä. Puolivuosittain järjestettävä tilaisuus on maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Saarikan kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 13.6. mennessä: Enni, p. 044 761 4925 tai Anne (Saarikka), p. 044 459 6422.

Laukaa

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kerran kuukaudessa torstaisin klo: 13-14.30 Laukaan pääkirjaston neuvottelutilassa (Vuojärventie 2, Laukaa). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Tulostettava esite tästä (pdf)

Multia

Kaikille avoin toiminta

Alaosaston toiminta

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoimet Muistipäivät Multian seurakuntakodilla kerran kuukaudessa klo 10-13.

Syksyn 2022 päivämäärät: 21.9., 12.10., 9.11. ja 14.12.

Toimintaa ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen. Lisätiedot: Minna, p. 0400 695 314.

Muurame

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13.30-15 Muuramen Tasankolassa (Mikkolantie 6). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sari, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.
Avaa tästä tulostettava esite (PDF)

Petäjävesi

Kaikille avoin toiminta

Alaosaston tapaamiset

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoimet Muistikan tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin klo 16-18. Tapaamisten paikasta ja sisällöistä ilmoitetaan tarkemmin paikallislehdessä.

Kevään 2022 päivämäärät: 1.3., 5.4., 3.5. ja 7.6.

Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset. Lisätiedot: p. 044 045 0236/ Kati

Pihtipudas

Kaikille avoin toiminta

Muistikahvila Valorinne

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Muistikahvila kokoontuu joka toinen torstai (parittomat viikot) Valorinteen kerhohuoneella (Puistotie 15) klo 14-16. Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset. Syksyn 2022 päivämäärät: 1.9., 15.9., 29.9., 13.10., 27.10., 10.11., 24.11. ja 8.12. Valorinteen joulujuhlan päivämäärä varmistuu myöhemmin.

Lisätiedot: Katri, p. 040 578 6224 tai Mirja, p. 044 262 5766.

Muistikahvila Elämäjärvi

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Muistikahvila kokoontuu Mäntypirtillä (Elämäjärventie 339, 44910 Elämäjärvi)  kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13-15. Syksyn 2022 päivämäärät: 12.9., 24.10., 21.11. ja 5.12. Toimintaa ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen.

Lisätiedot: Riina, p. 044 572 5986.

Saarijärvi

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13.30-15 Saarijärven kaupungintalon Rahkola-salissa (Sivulantie 11). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sini, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi

Tulostettava esite (PDF)

Viitasaari

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kerran kuukaudessa torstaisin klo 14-15.30 Täsmähoidon 2. kerroksen kokoustilassa (Porthanintie 2). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sini, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi

Tulostettava esite (PDF)

Muistisairaiden läheisille

Läheisten ryhmä

Muistisairaiden omaishoitajille ja muille läheisille tauko arjen keskellä; kokemustenvaihtoa, tietoa ja virkistystä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin klo 9.30-11 Turinatuvalla (Urheilutie 26). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sini, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi

Tulostettava esite (PDF)

Kaikille avoin toiminta

Muistikahvila

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin muistikahvila aloittaa syyskautensa maanantaina 10.10. klo 12 seurakuntatalon Takataskussa (Pappilantie 6). Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Syksyn 2022 päivämäärät: 10.10., 7.11. ja 5.12.

Lisätiedot: Elisa, p. 0400 681 851.

Äänekoski

Muistisairauteen sairastuneille henkilöille

Muistinvirkistysryhmä

Ryhmä on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville henkilöille. Se tarjoaa kokemustenvaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan ja tehtävien merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kahden viikon välein torstaisin klo 10–11.30 kaupungintalon kokoushuoneessa 123 (Hallintokatu 4). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sini, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Tulostettava esite (PDF)


Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Suolahden Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14.30 Suolahden seurakuntatalon salissa (Pajakatu 9). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sini, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Tulostettava esite (PDF)

Siirry sivun alkuun