Myyntituotteet

Lisätiedot ja tilaukset:

Puh. 044 561 4927

toimisto@ksmuisti.fi

Postitettaessa hintoihin lisätään postitusmaksu. Tuotteita voi ostaa käteisellä tai pankkikortilla yhdistyksen toimistolta aukioloaikoina.

Muista ilmoittaa tilauksessa toimitus- ja laskutusosoitteet (myös verkkolaskutus mahdollinen), puhelinnumero ja mahdollinen y-tunnus, sekä missä muodossa lasku lähetetään. 

Ilmoitathan myös haluamasi postitustavan (Postin noutopisteeseen, Postin Ovelle-toimitus, Pakettiautomaatti)

Minkälaista muistikuntoutusmateriaalia sinä kaipaat? Vinkkaa meille niin ideoidaan yhdessä!

Tuotteet löytyvät klikkaamalla alla olevia otsikoita.

Adressi

Adressi (12 € / 10 € jäsenille)

Kolme eri vaihtoehtoa. Kaikissa kolmessa takakannessa pienenä sama kuva kuin etukannessa sekä Keski-Suomen Muistiyhdistyksen logo. Mukana kirjekuori.

• Maisema: Kannessa teksti ”Muistoa kunnioittaen”. Sisällä teksti ”Muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen”. Saatavilla valkoisella ja kultaisella nauhalla.

• Keinutuoli: Kannessa teksti ”Osanotto suruun”. Sisällä teksti ”Muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen”. Saatavilla kultaisella nauhalla.

 Vuodenajat: Ei tekstiä kannessa eikä sisällä. Sisällä kolme ohutta viivaa tekstiä varten. Saatavilla valkoisella ja sinisellä nauhalla.

Mainoskuva kolmesta adressista
Apetta aivoille- aivopähkinöistä ruokaohjeisiin -kirja

Apetta aivoille – aivopähkinöistä ruokaohjeisiin -kirja (10,00 €)

Apetta aivoille – aivopähkinöistä ruokaohjeisiin -kirja yhdistelee lähes 40 erilaista aivotreenitehtävää aivo- ja sydänterveellisiin Sydänmerkki-resepteihin!

Kirjan PDF-versio on saatavilla maksuttomasti tästä tai painettuna versiona Keski-Suomen Muistiyhdistykseltä hintaan 10,00 € (+mahdolliset postituskulut).

Mainoskuva Apetta Aivoille -aivopähkinöistä ruokaohjeisiin -kirjasta
Avaimenperä

Avaimenperä (5 €)

Metallinen avaimenperä Keski-Suomen Muistiyhdistyksen logolla, jossa ostoskärryihin sopiva poletti. Kärrypoletti on magneetilla kiinni avaimenperässä.

Mainoskuva kärrypoletista jossa Muistiyhdistyksen logo
Huopakassi

Huopakassi (15 €)

Musta huopakassi ”Muista nauttia elämästä” painatuksella. Mitat : pituus 45 cm, korkeus 35 cm, pohjan leveys 15 cm.

Mainoskuva mustasta huopakassista

Kognitiivisen ergonomian korttipakka

Kognitiivisen ergonomian korttipakka (25 €)

Korttipakan tavoitteena on edistää aivojen hyvinvointia työelämässä. Kortteja voi hyödyntää yksin tai yhdessä työyhteisön kanssa vaikkapa tyhy-toiminnassa.

Kortit on jaettu neljään eri teemaan, jotka ovat:

 • Aivovoiman perusta
 • Hyvä työ aivoille
 • Keskeytykset -hukkaan heitettyä työaikaa
 • Palautumisen merkitys työssä

Jokaiseen teemaan löytyy tehtäväkortteja ja keskustelukortteja. Tehtäväkortit kannustavat kokeilemaan erilaisia ratkaisuja parantaa kognitiivista ergonomiaa. Keskustelukorttien avulla pohditaan aivojen hyvinvointia, työn tekemisen tapoja, työympäristöä ja työkulttuuria.

Valokuva kognitiivisen ergonomian korttipakasta ja korteista.
Lorumuistot -cd

Lorumuistot -cd (10 €)

Keski-Suomen Muistiyhdistyksen Keuruun alaosaston koostama cd-levy, joka sisältää 30 monelle tuttua, muistoja herättelevää, laulua ja lorua.

Mainoskuva Lorumuistot -cd:stä

MUIKKU-laatikko

MUIKKU-laatikko  (75 €)

Keski-Suomen Muistiyhdistys ry:n Kotihoitoa tukevaa kuntoutusta Keski-Suomen kuntiin projektin 2007-2010  toimesta valmistunut MUIKKU-laatikko (muistikuntoutusmateriaali) on suunniteltu ensisijaisesti muistisairautta sairastavien ja ikääntyvien parissa työskenteleville työkalupakiksi. Materiaalia voidaan käyttää myös kotona tapahtuvien muisteluhetkien virikkeenä. Toiveemme on, että koottu materiaali aktivoi ja innostaa käyttäjiä kehittelemään materiaalipaketista omannäköisen, toimivan työkalupakin, josta on hyötyä ja iloa vuosiksi eteenpäin.

MUIKKU-laatikko usb-muistitikulla 75 €.

 SISÄLTÄÄ: Muistitikulle tallennettuna PDF- , PowerPoint tai Word-tiedostoina

 • ohjaajan opas: tietoa ryhmätoiminnan ohjaamisesta, 22 teemaan liittyen yleis- ja perinnetietoa, sananlaskuja, kaskuja, sanontoja, tietovisailuja, laulu- ja lähdevinkkejä yms. (201 s.)
 • valmiita toimintatuokioita teemoihin liittyviä (32) ja opinnäytetyö aiheesta
 • pelit- ja kortit osio: valmiita korttipohjia, mm. sanalaskut, arvoitukset, aakkoset, kertotaulu, tavut, numerot, presidentit
 • musiikkiosio: musiikin yleiset vaikutukset, musiikin eri käyttömahdollisuudet, laululeikkejä, musiikkiliikunta ja tanssi, musiikki- ja lauluvisailut, Laulukoppa
 • liikuntaosio: muistisairaiden liikuntatuokioiden ohjaaminen, niska-hartiaseudun jumppaohjeet, venyttely-, tuoli- ja mielikuvitusjumppaohjeet
 • digitaalisia kuvia teemoihin liittyviä yli 1000 kpl

Lisäksi:

 • Teemoihin liittyviä painettuja kuvia: muistikorttikuvia 64 kpl, postikorttikokoisia kuvia 128 kpl ja A5 kokoisia kuvia 16 kpl

Mainoskuva Muikku-laatikosta sisältöineen5

Muistelukortit

Muistelukortit (20€)

Muistelulla on iso merkitys muistisairaan elämässä. Muistelukorttien kuvat ja tekstit auttavat virittäytymään muisteluun ja kortteja voi käyttää kotona tai työssä muistisairaiden parissa yksin tai ryhmissä. Kuvien aiheet liittyvät muun muassa ruokailuun, luontoon, eläimiin ja vuodenaikoihin. Kortteja on yhteensä 57kpl ja ne on painettu pinnoitetulle kartongille.

Muistelukorttien mainoskuva

Muistiranneke

Muistiranneke (42 €)

Muistiranneke on apuna esimerkiksi eksymistilanteissa. Hopeanväristä ranneketta voi käyttää kuin korua. Rannekorun luukun sisälle lisätään pieni lappu, joka kertoo halutut tiedot muistisairaasta ihmisestä ja/tai läheisten yhteystiedot. Näin avuntarjoaja voi tavoittaa läheiset esimerkiksi silloin, jos sairastunut ei löydä tietään kotiin. Materiaali ruostumatonta terästä. Rannekkeen on kehittänyt Keski-Suomen Muistiyhdistys ry, Muistiliitto ry ja Heimo-Koru Oy.

Rannekkeen koot

16 cm

17cm (ei saatavilla)

18,4 cm

20 cm

21 cm

Mainoskuva Muisti -rannekkeesta
Kuva avatusta muistirannekkeesta, jonka sisälle voi laittaa lapun.

           

Kuva lapusta, joka laitetaan muistirannekkeen sisälle.
Pipo

Pipo heijastavalla tekstillä (15 €)

Pipo jossa lukee heijastimen tavoin heijastavalla tekstillä ”Muisti on pääasia.” Pipoa on kolmea väriä: oranssi, harmaa ja musta. Materiaali 95% puuvilla, 5% elastaani. Pipo on venyvää materiaalia ja painatus kestää 30°C konepesun. Oranssin pipon korkeus n. 26cm, harmaan ja mustan n. 20cm.

Mainoskuva pipoista, joissa heijastava teksti Muisti on pääasia
T-paita

T-paita, koot XS-XXL (18€)

T-paita, jonka etupuolella painettu teksti. Naisten ja miesten malli. 100% puuvillaa.

Mainoskuva punaisesta ja mustasta paidasta
Siirry sivun alkuun