Perjantaina 11.6. järjestämme liikuntapäivän muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen, jos kokoontumisrajoitukset sen sallivat. Liikuntapäivät toteutetaan kahdessa eri paikassa, Viitasaarella sekä Korpilahdella. Turvavälien säilyttämiseksi osallistujamäärä on rajallinen ja retkille tullaan omin kyydein. Retket järjestetään, mikäli yli 20 henkilön kokoontumiset ovat Keski-Suomen alueella sallittuja.

Viitasaarella retkikohteena on Aikon kartano, Muikunlahdentie 165. 

Liikuntapäivän ohjelmassa on leppoisan yhdessäolon lisäksi perinteisiä pihapelejä, pihapiirin kotieläinten katselua sekä ruokailu ja kahvittelu tunnelmallisessa Aikon kartanossa. 

Hinta: 15€/hlö. Maksu paikan päällä käteisellä. 
Ilmoittautumiset 2.6 mennessä: muistiluotsi@ksmuisti.fi tai Enni, p. 044 761 4925. Täältä löydät Viitasaaren retken esitteen (PDF).

Korpilahdella kohteena on Satamakapteeni -ravintola, Korpilahdentie 8 ja Korpilahden kirkko. 

Liikuntapäivän ohjelmassa on perinteisiä pihapelejä, lavis- ja keppijumppaa, sekä ruokailu ja kahvittelu tunnelmallisessa Korpilahden Satamakapteenissa. Päivän päätteeksi pääsemme esittelykierrokselle vastikää uudistettuun Korpilahden kirkkoon. Päivän ohjelman ovat suunnitelleet liikuntaneuvojaopiskelijat. 

Hinta: 15€/hlö. Maksu paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.
Ilmoittautumiset 2.6 mennessä: muistiluotsi@ksmuisti.fi tai Sini, p. 040 847 4650. Täältä löydät Korpilahden retken esitteen (PDF).