Ystävänpäiväkoulutus

Keski-Suomen Muistiyhdistys ry järjestää vuosittain ystävänpäivän aikoihin muistiaiheisen koulutuksen, joka on suunnattu ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. Koulutuksella on pitkä historia ja vuonna 2021 se järjestetään jo 27. kerran.

Koronaepidemian vuoksi koulutuspäivä on siirretty helmikuulta syyskuulle ja se järjestetään tiistaina 14.9.2021. Tänä vuonna koulutusaiheiden yhteen kokoavana teemana on ’Muistisairaan Ihmisen Elämänlaatu”.

Koulutuksen toteutusmuoto noudattaa voimassa olevia koronaohjeistuksia ja päivä järjestetään Jyväskylän Yliopiston Agoran auditoriossa ja/tai verkkototeutuksena.

Koulutuksen hinta on 70 € (+ laskutuslisä 5€), opiskelijoille 50 € (+laskutuslisä 5€). ( JKL:n Yliopiston opiskelijat voivat ottaa yhteyttä yhdistyksen toimistoon, p. 044 561 4927

tai info (at) ksmuisti.fi). Koulutuksen ohjelma päivittyy lähiaikoina kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Lisätietoja toimisto (at) ksmuisti.fi

Ennakkoilmoittautua voit seuraavasta linkistä: https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-ystavanpaivakoulutukseen-2021