Tuotteet

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Myyntituotteet

 

Apetta aivoille – Aivopähkinöistä ruokaohjeisiin -kirja (15,00 €)

Apetta aivoille – aivopähkinöistä ruokaohjeisiin -kirja yhdistelee lähes 40 erilaista aivotreenitehtävää aivo- ja sydänterveellisiin Sydänmerkki-resepteihin!

Kirjan PDF-versio on saatavilla maksuttomasti tästä tai painettuna versiona Keski-Suomen Muistiyhdistykseltä hintaan 15,00 € (+mahdolliset postituskulut).

Mainoskuva Apetta Aivoille -aivopähkinöistä ruokaohjeisiin -kirjasta

 


Muistelukortit (20€)

Muistelulla on iso merkitys muistisairaan elämässä. Muisteilukorttien kuvat ja tekstit auttavat virittäytymään muisteluun ja kortteja voi käyttää kotona tai työssä muistisairaiden parissa yksin tai ryhmissä. Kuvien aiheet liittyvät muun muassa ruokailuun, luontoon, eläimiin ja vuodenaikoihin. Kortteja on yhteensä 57kpl ja ne on painettu pinnoitetulle kartongille.

Muistelukorttien mainoskuva

 


Pipo heijastavalla tekstillä (15 €)

Pipo jossa lukee heijastimen tavoin heijastavalla tekstillä ”Muisti on pääasia.” Pipoa on kolmea väriä: oranssi, harmaa ja musta. Materiaali 95% puuvilla, 5% elastaani. Pipo on venyvää materiaalia ja painatus kestää 30°C konepesun. Oranssin pipon korkeus n. 26cm, harmaan ja mustan n. 20cm.

Mainoskuva pipoista, joissa heijastava teksti Muisti on pääasia

 


T-paita, koot XS-XXL (18€)

T-paita, jonka etupuolella painettu teksti. Naisten ja miesten malli. 100% puuvillaa.
Punaista paitaa saatavilla vain naisten mallia M koossa.

Mainoskuva punaisesta ja mustasta paidasta


Huopakassi (15 €)

Musta huopakassi ”Muista nauttia elämästä” painatuksella. Mitat : pituus 45 cm, korkeus 35 cm, pohjan leveys 15 cm.

Mainoskuva mustasta huopakassista

 


Adressi (12 € / 10 € jäsenille)

 

Kolme eri vaihtoehtoa. Kaikissa kolmessa takakannessa pienenä sama kuva kuin etukannessa sekä Keski-Suomen Muistiyhdistyksen logo. Mukana kirjekuori.

Maisema: Kannessa teksti ”Muistoa kunnioittaen”. Sisällä teksti ”Muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen”. Saatavilla valkoisella ja kultaisella nauhalla.

Keinutuoli: Kannessa teksti ”Osanotto suruun”. Sisällä teksti ”Muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen”. Saatavilla kultaisella nauhalla.

Vuodenajat: Ei kannessa eikä sisällä tekstiä. Sisällä kolme ohutta viivaa tekstiä varten. Saatavilla valkoisella ja sinisellä nauhalla.

 

Mainoskuva kolmesta adressista

 


Muistiranneke (42 €)

Muistiranneke on apuna esimerkiksi eksymistilanteissa. Hopeanväristä ranneketta voi käyttää kuin korua. Rannekorun luukun sisälle lisätään pieni lappu, joka kertoo halutut tiedot muistisairaasta ihmisestä ja/tai läheisten yhteystiedot. Näin avuntarjoaja voi tavoittaa läheiset esimerkiksi silloin, jos sairastunut ei löydä tietään kotiin. Materiaali ruostumatonta terästä. Rannekkeen on kehittänyt Keski-Suomen Muistiyhdistys ry, Muistiliitto ry ja Heimo-Koru Oy.

 

Rannekkeen koot

16 cm

17cm

18,4 cm

20 cm

21 cm

Mainoskuva Muisti -rannekkeesta         Kuva avatusta muistirannekkeesta, jonka sisälle voi laittaa lapun.  

Kuva lapusta, joka laitetaan muistirannekkeen sisälle.


Miten turvaan tahtoni toteutumisen? Opas oikeudelliseen ennakointiin (4 €)

 

Suomen Muistiasiantuntijat ry:n 2016 julkaisema opas Miten turvaan tahtoni toteutumisen? Opas oikeudelliseen ennakointiin. Oppaassa käydään konkreettisesti, käytännön ohjein ja tapausesimerkein läpi oikeudellisen ennakoinnin keinoja, kuten hoitotahtoa ja edunvalvontavaltuutusta. Opasta voi ostaa Muistiyhdistyksen kautta hintaan 4 € /kpl + toimituskulut, tai sen voi lukea maksutta tästä linkistä.

Mainoskuva oppaasta Miten turvaan tahtoni toteutumisen? Opas oikeudelliseen ennakointiin.

 


Lorumuistot -cd (10 €)

 

Keski-Suomen Muistiyhdistyksen Keuruun alaosaston koostama cd-levy, joka sisältää 30 monelle tuttua, muistoja herättelevää, laulua ja lorua.

 

Mainoskuva Lorumuistot -cd:stä

 


Avaimenperä (5 €)

Metallinen avaimenperä Keski-Suomen Muistiyhdistyksen logolla, jossa ostoskärryihin sopiva poletti.

Mainoskuva kärrypoletista jossa Muistiyhdistyksen logo

 


MUIKKU-laatikko  (70 €)

Keski-Suomen Muistiyhdistys ry:n Kotihoitoa tukevaa kuntoutusta Keski-Suomen kuntiin projektin 2007-2010  toimesta valmistunut MUIKKU-laatikko (muistikuntoutusmateriaali) on suunniteltu ensisijaisesti muistisairautta sairastavien ja ikääntyvien parissa työskenteleville työkalupakiksi. Materiaalia voidaan käyttää myös kotona tapahtuvien muisteluhetkien virikkeenä. Toiveemme on, että koottu materiaali aktivoi ja innostaa käyttäjiä kehittelemään materiaalipaketista omannäköisen, toimivan työkalupakin, josta on hyötyä ja iloa vuosiksi eteenpäin.

MUIKKU-laatikko usb-muistitikulla 70 €.

 SISÄLTÄÄ: Muistitikulle tallennettuna PDF- , PowerPoint tai Word-tiedostoina

  • ohjaajan opas: tietoa ryhmätoiminnan ohjaamisesta, 22 teemaan liittyen yleis- ja perinnetietoa, sananlaskuja, kaskuja, sanontoja, tietovisailuja, laulu- ja lähdevinkkejä yms. (201 s.)
  • valmiita toimintatuokioita teemoihin liittyviä (32) ja opinnäytetyö aiheesta
  • pelit- ja kortit osio: valmiita korttipohjia, mm. sanalaskut, arvoitukset, aakkoset, kertotaulu, tavut, numerot, presidentit
  • musiikkiosio: musiikin yleiset vaikutukset, musiikin eri käyttömahdollisuudet, laululeikkejä, musiikkiliikunta ja tanssi, musiikki- ja lauluvisailut, Laulukoppa
  • liikuntaosio: muistisairaiden liikuntatuokioiden ohjaaminen, niska-hartiaseudun jumppaohjeet, venyttely-, tuoli- ja mielikuvitusjumppaohjeet
  • digitaalisia kuvia teemoihin liittyviä yli 1000 kpl

Lisäksi:

  • teemoihin liittyviä painettuja kuvia: muistikorttikuvia 64 kpl, postikorttikokoisia kuvia 128 kpl ja A5 kokoisia kuvia 16 kpl

 

Mainoskuva Muikku-laatikosta sisältöineen


Kognitiivisen ergonomian korttipakka (25 €)

Korttipakan tavoitteena on edistää aivojen hyvinvointia työelämässä. Korttipakka on jaettu neljään eri teemaan, jokaiseen teemaan kuuluu tehtävä- ja keskustelukortteja.

Valokuva kognitiivisen ergonomian korttipakasta ja korteista.


Minkälaista muistikuntoutusmateriaalia sinä kaipaat? Vinkkaa meille niin ideoidaan yhdessä!

 

Postitettaessa hintoihin lisätään postitusmaksu. Tuotteita saa yhdistyksen toimistolta aukioloaikoina.

 

Lisätiedot ja tilaukset:

Puh. 044 561 4927

toimisto@ksmuisti.fi

 

Muista ilmoittaa tilauksessa toimitus- ja laskutusosoitteet (myös verkkolaskutus mahdollinen), puhelinnumero ja mahdollinen y-tunnus.

 

Ilmoitathan myös haluamasi postitustavan (Postin noutopisteeseen, Postin Ovelle-toimitus, Pakettiautomaatti..). Postittaessa hintoihin lisätään toimituskulut.

 


SESSU -aktiiviessu

 

SESSU aktiiviessu on kankaasta valmistettu muistisairaille ja kehitysvammaisille tarkoitettu suomalainen tuote, jota valmistaa Keuruulla kehitysvammaisten ja osatyökykyisten toimintakeskus Navikka. Se syntyi kehittäjänsä henkilökohtaisesta tarpeesta luoda muistisairaan omaisen aktiivisille sormille turvallista näpertelyä.

SESSU aktiiviessu ilahduttaa mieltä, rauhoittaa, edistää keskittymistä ja antaa turvallista ajanvietettä. Kirkkaat värit houkuttavat koskettelemaan mielikuvitusta kiehtovia, runsaita yksityiskohtia. SESSUssa oleviin metallirenkaisiin ja nauhoihin voidaan avainrenkaiden avulla kiinnittää lisää hypisteltävää. Taskuihin voidaan käyttäjän tason mukaan laittaa postikortteja, valokuvia, nenäliinoja tai pieniä pehmoeläimiä. Se muuntuu useisiin erilaisiin olomuotoihin, muun muassa tyynyksi, kassiksi tai pöytäliinaksi.

Lisätietoa essusta TÄÄLTÄ

Hinta 68,00 € plus mahdolliset toimituskulut

 

Essujen tilaukset:
Tmi Klaudia Kangas
info@klaudiakangas.fi
www.klaudiakangas.fi
040 529 0563

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Tuotteiden tilaaminen:

Postitettaessa hintoihin lisätään postitusmaksu. Tuotteita saa yhdistyksen toimistolta Rauhankatu 1, 40100 Jyväskylä, avoinna ma-to 9- 13

Tuotteet voit maksaa toimistollamme pankkikortilla (myös lähimaksu). Tarvittaessa saat mukaasi myös laskun.

Lisätiedot ja tilaukset:

Puh. 044 561 4927
toimisto@ksmuisti.fi

Ilmoitathan tilatessa:

 • toimitus- ja laskutusosoitteet (myös verkkolaskutus on mahdollinen)
 • puhelinnumeron johon esimerkiksi Posti on yhteydessä lähetyksen saapumisesta
 • mahdollinen y-tunnus
 • haluamasi postitus tapa: Postin noutopisteeseen, Postin Ovelle-toimitus tai Pakettiautomaatti. Postittaessa laskuun lisätään toimituskulut.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Siirry sivun alkuun