Ryhmät ja kahvilat

Tältä sivulta löydät päivitetyn toimintamme paikkakunnittain. Tutustu myös tapahtumakalenteriimme, josta löydät kaiken toiminnan kuten ryhmät, tapahtumat ja luennot.
Tutustu kalenteriin täältä.

Koronaviruksen vaikutukset kevään toimintaan:

Ryhmätoimintamme käynnistyy, kun kokoontumiset ovat sallittuja. Osallistujamääriä rajoitetaan turvavälien takaamiseksi. Kaikkiin Muistiluotsi asiantuntija- ja tukikeskuksen
järjestämiin kevään ryhmiin tullaan ilmoittautumisen kautta. Pyrimme järjestämään osallistumisen mahdollisimman monelle ja saatamme joutua jakamaan ryhmää siten, että tapaamiskerrat harvenevat osallistujaa kohti. Ohjaajat ovat henkilökohtaisesti yhteydessä aloituspäivämääristä ilmoittautuneille.

Vapaaehtoistemme ohjaama toiminta on osin tauolla, toimintaa käynnistetään kuitenkin alueellisesti, kun se voidaan toteuttaa turvallisesti. Usealle paikkakunnalle on suunniteltu ulkona toteutettavia tapaamisia, lisätietoja saat paikallislehdistä sekä näiltä sivuilta.

Kahvitarjoilu on toistaiseksi tauolla lähikontaktien välttämiseksi ja oikeaoppisen kasvomaskin käytön mahdollistamiseksi. Muistiluotsien ryhmistä mukaan saa halutessaan pienen välipalan. Tarjoiluista on vapaaehtoinen kahvimaksu.

Toimintaan osallistuminen ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä.

TÄRKEÄÄ!

    • Ethän osallistu toimintaan mikäli sinulla on minkäänlaisia koronavirukseen viittaavia oireita (esim. kurkkukipu, yskä, nuha, kuume, vatsaoireet, päänsärky).
    • Pese kädet huolellisesti ennen toimintaa ja sen jälkeen
    • Käytä käsidesiä, ellei saippuapesu ole mahdollinen.
    • Käytä kasvomaskia (saat maskin meiltä tarvittaessa)
    • Säilytä riittävä turvaväli muihin osallistujiin ja ohjaajaan koko toiminnan ajan.
    • Emme toistaiseksi halaa ja kättele toiminnassamme.
    • Yskimishygienia.

Jos kokoontumisrajoitukset jatkuvat, toimintaa järjestetään verkossa, lähetämme halukkaille postitse arkea aktivoivia ja muistia virkistäviä pulmailukirjeitä sekä pidämme yhteyttä muilla tavoin. Lisätietoja Enniltä, p. 044 761 4925 sekä Toimintaa verkossa -sivulta.


Valitse paikkakunta ja klikkaa tiedot auki:

Joutsa

Kaikille avoin toiminta

Muistikahvila

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Muistikahvila joka kuun toinen tiistai Hyvinvointituvan uudella puolella klo 14-15.30.

Kahvilan käynnistämistä siirretään toistaiseksi, seuraa paikallista ilmoittelua sekä nettisivujamme.

Ohjelmassa on vaihtuvia vierailijoita, kahvittelua ja mukavaa yhdessäoloa. Ei tarvitse ilmoittautua! Toimintaa ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen.

Jyväskylä

Lataa viimeisin tulostettava Jyväskylän toimintaesite tästä (PDF)

Kaikille avoin toiminta

Kahvila Hetkinen

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin kahvila ympäri vuoden arkimaanantaisin klo 13-15 Muistiyhdistyksen toimistolla (Rauhankatu 1). Kahvilassa keskustellaan vapaamuotoisesti ajankohtaisista tai päivänpolttavista asiosta eli se ei ole ohjattua ryhmätoimintaa. Ei vaadi ilmoittautumista.

Tällä hetkellä emme tarjoile kahvilassa kahvia ja osallistujamäärä on max. 10 henkilöä.

Kulttuurikerho

Kulttuurikerho on tarkoitettu kaikille kulttuurista kiinnostuneille. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen. Ilmoittautumista ei tarvita, mutta muutokset ovat mahdollisia koronatilanteen vuoksi. Lisätietoja: p. 040 744 1462 / Maire

Kevään päivämäärät, mikäli kokoontumisia ei rajoiteta:
21.4. ja 26.5.


Toiminta muistisairauteen sairastuneille

Muistinvirkistystapaamiset

Muistinvirkistysryhmät on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville henkilöille. Jyväskylässä kokoontuu tällä hetkellä kaksi eri muistinvirkistysryhmää. Ryhmiä ohjaavat muistiluotsit. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

 • Miesten Muistinvirkistysryhmä. Ryhmä on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville miehille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Tapaamiset kahden viikon välein tiistaisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisten kautta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.
  Katso tästä tulostettava esite (PDF).
 • Naisten Muistinvirkistysryhmä. Ryhmä on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville naisille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Tapaamiset kahden viikon välein torstaisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisten kautta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Sini, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.
  Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Työikäisten muistisairauteen sairastuneiden vertaisryhmä

Ryhmä on tarkoitettu alle 70-vuotiaille muistisairaille henkilöille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Samaan aikaan kokoontuu oma ryhmä läheisille.Tapaamiset kerran kuukaudessa maanantaisin klo 16-17.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisten kautta.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.
Katso tästä tulostettava esite (PDF).

 


Toiminta muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kuntosaliryhmä

Tiedotamme ryhmän jatkumisesta kevään koronatilanteen tarkentuessa.
Kuntosaliryhmä kokoontuu Väinönkadun palvelukeskuksessa (Väinönkatu 44). Hinta 50 €/kausi/henkilö. Kuntosaliryhmään ovat tervetulleita muistisairaan omaiset/läheiset sekä sairastuneet yhdessä läheistensä kanssa. Ryhmän ohjaajina toimivat yhdistyksen vapaaehtoistoimijat.
Lisätiedot: Marianna, p. 044 561 4926.

Muistiryhmät

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

PALOKAN MUISTIRYHMÄ. Tapaamiset kahden viikon välein maanantaisin klo 13-14.30 Palokan Visalassa (Visalantie 5). Ryhmään tullaan ilmoittautumisten kautta.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.
Katso tästä tulostettava esite (PDF).

JYVÄSKYLÄN MUISTIRYHMÄ. Tapaamiset kahden viikon välein keskiviikkoisin klo 13-14.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisten kautta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi
Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Muistijooga

PERUTTU keväältä 2021, tulossa syksyllä 2021. Ryhmä on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville. Mahdollisuus osallistua myös läheisen kanssa. Muistijoogassa keskitytään aivojen aktivointiin. Harjoitukset sisältävät aivojumppaa, helppoa joogaa ja rentoutusta menetelmään kehitetyn harjoitusmaton päällä. Osallistuaksesi sinun tulee päästä mm. istumaan ja makuulle lattialle.

Tulossa syksyllä 2021. Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa. Ryhmää ohjaa muistijoogaan kouluttautunut ohjaaja.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.
Katso tästä tulostettava esite (PDF).


Ryhmät omaisille

Omaisklubi

Muistisairaiden omaishoitajille ja läheisille. Paikkana yhdistyksen toimisto Jyväskylässä: Rauhankatu 1, 40100 Jyväskylä. Ryhmä alkaa tammikuussa, mikäli kokoontumisia ei ole rajoitettu. Koronatilanteen vuoksi ryhmään tullaan poikkeuksellisesti ilmoittautumisten kautta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Minna p. 044 061 4928 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi. 

 • Virkistävä tauko arjen keskellä. Kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä. Ohjattu ryhmä. Kerran kuukaudessa tiistaisin klo 14-15.30.
 • Vapaata keskustelua ja kokemusten vaihtoa omaishoitajille ja läheisille omatoimisesti. Ei ohjattua toimintaa. Kerran kuukaudessa tiistaisin klo 14-15.30.

Olet tervetullut kumpaankin tapaamiseen aina kun sinulle sopii! Joka toinen kerta on ohjattua toimintaa ja joka toinen vapaata keskustelua Muistiyhdistyksen tiloissa.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Vertaisryhmä työikäisenä muistisairauteen sairastuneiden läheisille

Ryhmä on tarkoitettu alle 70-vuotiaille muistisairaiden henkilöiden läheisille. Se tarjoaa kokemusten vaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Samaan aikaan kokoontuu oma ryhmä muistisairastuneille.Tapaamiset kerran kuukaudessa maanantaisin klo 16-17.30 Muistiyhdistyksen tiloissa (Rauhankatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisten kautta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Sini, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.
Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Miesten keilailuryhmä

Ryhmä on tarkoitettu miehille, joiden läheisellä on muistisairaus, osallistuminen ei vaadi virallista omaishoitajuutta. Ryhmä kokoontuu keilaamaan neljän viikon välein torstaisin klo 13-14.30 Scandic Laajavuoressa (Laajavuorentie 30). Omavastuu 5 €/kerta, joka laskutetaan kävijöiltä kauden lopuksi. Samaan aikaan kokoontuu muistinvirkistysryhmä muistisairautta sairastaville naisille yhdistyksen tiloissa. Huomaa ilmoittautuminen naisten ryhmään! Ryhmä toteutuu silloin kun naisten ryhmä kokoontuu. Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen.
Lisätiedot: Marianna, p. 044 561 4926.

Kevään 2021 päivämäärät, mikäli kokoontumisia ei rajoiteta:
4.3., 1.4., 29.4. ja 27.5.

Läheisten metsäretkiryhmä

Metsäretkiryhmä muistisairaiden läheisille yhteistyössä Luontovoimaa! -hankkeen kanssa. Kävelyillä nautimme luonnosta ja sen myönteisistä vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin. Retkien kesto vaihtelee 2-3 tuntiin ja etenemme kävelemällä rauhallisesti taukoja pitäen. Retkikohteet sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa keskiviikkoisin klo: 12, 28.4. alkaen.

Kevään 2021 päivämäärät:
28.4., 5.5., 12.5., 19.5., 26.5., 2.6., 9.6. ja 16.6. 

Ilmoittautuminen 19.4. mennessä ja lisätiedot: Sini, p. 040 847 4650.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Jämsä

Toiminta muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamisen kahden viikon välein tiistaisin klo: 13-14.30 Jämsän Muistiyhdistyksen tiloissa (Lindemaninkatu 1). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Sini, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Kannonkoski

Toiminta muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kevättapaaminen 24.5. klo 13-15. Paukun Majalla (Peltolantie 75). 

Muistisairautta sairastavien ja heidän läheistensä kevättapaaminen. Ohjelmassa on yhteistä ajanvietettä (ulkona sään salliessa). Puolivuosittain järjestettävä tilaisuus on maksuton. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 21.5 mennessä: Enni, p. 044 761 4925 tai Tarja Liimatainen puh. 044 459 8791. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä perusturvaliikelaitos Saarikan kanssa. Joudumme rajaamaan osallistujamäärää koronvirustilanteen vuoksi. Muutokset mahdollisia!

Katso tästä tulostettava mainos (PDF).

Karstula

Kaikille avoin toiminta

Muistikahvila

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Karstulan Muistikahvila kokoontuu Lounas-Kahvila Hertassa (Pylkönmäentie 1) kerran kuukaudessa torstaisin klo 14-15.30.

Kahvilan käynnistämistä siirretään toistaiseksi, seuraa paikallista ilmoittelua sekä nettisivujamme.

Toimintaa ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen.

Lisätiedot: Sini, p. 045 139 1687.

 

Toiminta muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kevättapaaminen 12.5. klo 13-14.30 Evankelisen opiston Rantakabinetissa (Kokkolantie 12). 

Muistisairautta sairastavien ja heidän läheistensä kevättapaaminen. Ohjelmassa on yhteistä ajanvietettä (ulkona sään salliessa). Tilaisuus on maksuton. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 7.5. mennessä: Enni, p. 044 761 4925 tai Anne Mäntynen, puh. 044 459 6422. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä perusturvaliikelaitos Saarikan kanssa. Joudumme rajaamaan osallistujamäärää koronvirustilanteen vuoksi. Muutokset mahdollisia!

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Keuruu

Kaikille avoin toiminta

Keuruun alaosaston tapaamiset keväällä 2021:

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoimet tapaamiset kerran kuukaudessa keskiviikkoisin Lehtiniemen takkahuoneella.

Toiminnan käynnistämistä siirretään toistaiseksi, seuraa paikallista ilmoittelua sekä nettisivujamme.

Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Lisätietoja: Sari p. 040 727 5390 / Päivi p. 050 034 4313.

Kinnula

Kaikille avoin toiminta

Alaosaston kevät 2021:

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Kamu-kahvila kerran kuukaudessa torstaisin kirjastolla klo 10, vaihtuvia vierailijoita.

Kahvilan käynnistämistä siirretään toistaiseksi, seuraa paikallista ilmoittelua sekä nettisivujamme.

Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Lisätiedot: Pirkko, p. 044 548 5483.

Kivijärvi

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kevättapaaminen 26.5. klo 13-15 Kivijärvi-talolla (Keskustie 39)

Muistisairautta sairastavien ja heidän läheistensä kevättapaaminen. Ohjelmassa on yhteistä ajanvietettä (ulkona sään salliessa). Puolivuosittain järjestettävä tilaisuus on maksuton. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 21.5 mennessä: Enni, p. 044 761 4925 tai Anne Mäntynen, p. 044 459 6422 (Saarikka). Tilaisuus järjestetään yhteistyössä perusturvaliikelaitos Saarikan kanssa. Joudumme rajaamaan osallistujamäärää koronvirustilanteen vuoksi. Muutokset mahdollisia!

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Kyyjärvi

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Kevättapaaminen 27.5. klo 13-15 Hiihtomajalla (Harsunkankaantie 121)

Muistisairautta sairastavien ja heidän läheistensä kevättapaaminen. Ohjelmassa on yhteistä ajanvietettä (ulkona sään salliessa) ja päiväkahvit. Puolivuosittain järjestettävä tilaisuus on maksuton. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 21.5 mennessä: Enni, p. 044 761 4925 tai Anne Mäntynen, p. 044 459 642 (Saarikka). Tilaisuus järjestetään yhteistyössä perusturvaliikelaitos Saarikan kanssa. Joudumme rajaamaan osallistujamäärää koronvirustilanteen vuoksi. Muutokset mahdollisia!

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Laukaa

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamisen kahden viikon välein torstaisin klo: 13-14.30 Laukaan pääkirjaston neuvottelutilassa (Vuojärventie 2, Laukaa). Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Sini, p. 040 847 4650 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Multia

Kaikille avoin toiminta

Alaosaston toiminta

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoimet Muistipäivät Multian seurakuntakodilla kerran kuukaudessa klo 10-13. Luvassa muun muassa tietoa aivoterveyden edistämisestä ja ulkoilua.

Toiminnan käynnistämistä siirretään toistaiseksi, seuraa paikallista ilmoittelua sekä nettisivujamme.

Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Muurame

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

MUURAMEN MUISTIRYHMÄ. Tapaamiset kahden viikon välein keskiviikkoisin klo 13.30-15 Muuramen Tasankolassa (Mikkolantie 6). Ryhmään tullaan ilmoittautumisten kautta.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 
Marianna, p. 044 561 4926 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Petäjävesi

Kaikille avoin toiminta

Alaosaston tapaamiset

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoimet Muistikan tapaamiset kerran kuukaudessa tiistaisin. Toiminnan ollessa tauolla, alaosaston kuulumisia pääset lukemaan kuitenkin paikallislehden sivuilta kerran kuukaudessa! Jutuissa mm. muisti- ja aivoterveystietoa.

Toiminnan käynnistämistä siirretään toistaiseksi, seuraa paikallista ilmoittelua sekä nettisivujamme.

Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Hikipisarat! Muistikan” väelle oma kuntosalivuoro tiistaisin klo 15-16 Petäjäkodin kuntosalilla.

Lisätiedot ryhmistä p. 044 045 0236/ Kati

Pihtipudas

Kaikille avoin toiminta

Muistikahvila

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Muistikahvila kokoontuu joka toinen torstai (parittomat viikot) Valorinteen kerhohuoneella (Puistotie 15) klo 14-16.

Kahvilan käynnistämistä siirretään toistaiseksi, seuraa paikallista ilmoittelua sekä nettisivujamme.

Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Lisätiedot: Mirja, p. 044 262 5766.

Saarijärvi

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kahden viikon välein tiistaisin klo 13-14.30 Saarijärven kaupungintalon Rahkola-salissa (Sivulantie 11).

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Enni, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Viitasaari

Kaikille avoin toiminta

Muistikahvila

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille avoin Muistikahvila joka toinen viikko maanantaisin klo 13-15 Vanhalla yhteiskoululla (Haapasaarentie 3-5, Viitasaari).

Kahvilan käynnistämistä siirretään toistaiseksi, seuraa paikallista ilmoittelua.

Toimintaa ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen.

Lisätiedot Elisa, p. 040 068 1851.

Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kahden viikon välein torstaisin klo 13-14.30 Viitasaaren Vanhalla yhteiskoululla (Haapasaarentie 3-5).

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Enni, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).

Äänekoski

Muistisairauteen sairastuneille henkilöille

Muistinvirkistysryhmä

Ryhmä on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville henkilöille. Se tarjoaa kokemustenvaihtoa, tietoa ja virkistystä vaihtelevan toiminnan merkeissä.

Tapaamiset kahden viikon välein maanantaisin klo 13–14.30 kaupungintalon kokoushuoneessa 123 (Hallintokatu 4).

Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Enni, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi. 

Katso tästä tulostettava esite (PDF).


Muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen

Suolahden Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Muistiryhmässä tapaat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä vaihtelevan toiminnan merkeissä. Ryhmää ohjaa muistiluotsi. Toiminnassa meille on tärkeää kohdata osallistujat aidosti kuullen, välittäen ja luottamuksella. Ryhmään on helppo osallistua omana itsenään.

Tapaamiset kahden viikon välein keskiviikkoisin klo 13-14.30 Suolahden seurakuntatalon salissa (Pajakatu 9).

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Enni, p. 044 761 4925 tai muistiluotsi@ksmuisti.fi.

Katso tästä tulostettava esite (PDF).