Muistiyhdistyksen valtakunnalliset jäsenedut 2020-2021

Alla mainitut jäsenedut koskevat kaikkia Muistiliiton jäsenyhdistysten jäseniä. Kaikki jäsenedut ovat lunastettavissa internetissä, osa myös puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Lunastaaksesi jäsenedun, otathan yhteyttä yhdistyksen toimistoon  puh. 044 561 4927 (ma-to klo 9-15) tai sähköpostitse toimisto@ksmuisti.fi.


Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa, josta voi ostaa sähköisellä reseptillä (eResepti) määrätyt reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeitä ja lääkkeettömiä tuotteita. Apteekkituotteet.fi tarjoaa Muistiyhdistysten jäsenille tilaukset ilman postituskuluja (edun arvo 3,95 euroa).


DementiaOnlineShop.com on senioreiden ja muistisairaiden sekä heidän läheistensä verkkokauppa. Löydät sieltä tuotteita, jotka helpottavat arkea. DementiaOnlineShop.com tarjoaa Muistiyhdistysten jäsenille kaikista tilauksista -10%.


Ettonet on erikoistunut seniorikalusteisiin ja apuvälineisiin, kiireetöntä asiakaspalvelua unohtamatta. Tuotteet on suunnattu kaikille terveyttään hoitaville sekä henkilöille, jotka tarvitsevat enemmän tukea arjessa. Muistiyhdistysten jäsenet saavat 10% alennuksen normaalihintaisista apuvälineistä ja kalusteista.


Memoera Trainer Tutkittu ja tuhansien muistisairaiden ihmisten käyttämä Memoera tarjoaa hauskoja harjoitteita ja pelejä. Helppo, hyödyllinen ja viihteellinen. Muistiyhdistysten jäsenet saavat Memoera Trainer -laitteen ensimmäisen käyttökuukauden ilmaiseksi. Tilaa joko puhelimitse 044 405 0400, s-postitse info@solentium.fi tai verkossa www.memoera.fi.


Puhti Lab on palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Puhdin testipaketit antavat laboratoriokokeiden kautta kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten keho voi. Testit voi ottaa yli 20 eri paikkakunnalla. Muistiyhdistyksen jäsenet saavat 20% alennuksen D-vitamiini- ja B12-TC2 mittauksista sekä 10% alennuksen muista testipaketeista puhti.fi-verkkokaupassa.


Suvanto Care tuottaa yksityisyyttä kunnioittaen jatkuvaa tilannetietoa asukkaan hyvinvoinnista kotihoivan ja läheisten tueksi. Muistiyhdistysten jäsenet saavat 20% alennuksen Suvanto Kotona ja Suvanto Mukana -palvelujen aloitusmaksuista sekä 10% alennuksen Suvanto Videopuhelu ja Suvanto Lääkemuistuttaja -palvelujen aloitusmaksuista. Lisäksi mahdollisuus Suvanto Mukana -palvelun ilmaiseen 14pv koekäyttöön.


Holiday Club Lähde Holiday Club -lomalle kylpylään tai vuokraa loma-asunto. Muistiyhdistysten jäsenet saavat vähintään 15% alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas-huoneistojen sekä loma-asuntojen hinnoista.


 

Jäsenedut Keski-Suomen Muistiyhdistyksen jäsenille 2022

Scandic vapaa-ajan kylpyläedut. Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori tarjoavat:

  • 20% alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset ja alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (poislukien sesonkiajankohdat*).
  • etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa henkilö- tai jäsenkorttia näyttämällä.
  • etua voi hyödyntää itselleen ja kolmelle (3) seuralaiselle.
  • etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.        *sesonkiajankohdat 25.12-6.1, vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vkot 42-43.

Lisäedut Scandic Laajavuori

Kuntosali sisältyy kylpylälipun hintaan.

Keilaus – 20 % normaalihinnoista.

Hieroja- kuntohoitaja Jari Pilkkakangas – 10% normaalihinnoista.

Studio AK Laajavuori -10% lisäpalveluista koodilla laajavuori10 ja -10% Studio Line-hiustuotteista koodilla laajavuori10.