PARO hyljerobotit – Onni ja Lumi

Keski-Suomen Muistiyhdistys ry.n ILO-hankkeen myötä yhdistys hankki kaksi PARO hyljerobottia. Hyljerobotteja lainataan maksutta Keski-Suomessa asumisyksiköihin, joissa asuu muistisairauteen sairastuneita henkilöitä. Hankkeen toimintaa ovat tukeneet lahjoituksillaan Metso Paper Rautpohjan henkilökunta sekä Keski-Suomen Osuuspankki.

Lainaaminen on maksutonta ja se edellyttää ainoastaan yksikön vastuuhenkilön/-henkilöiden perehtymiskäyntiä Jyväskylässä tai Saarijärvellä. Perehdytyksen yhteydessä tehdään myös sopimus lainaamisesta. Lainauksista ja vastuuhenkilöiden koulutuksesta vastaavat muistiluotsikehittäjämme.

Laina-aika on korkeintaan kaksi kuukautta (myös lyhemmät laina-ajat ovat mahdollisia).

PARO hyljerobeteista voi tiedustella numerosta 044 561 4926 /Lea Jokela.

Lue lisää hyljeroboteista tästä esitteestä.

WP_000064