Joudumme rajoittamaan toimintamme osallistujamääriä turvavälien säilyttämiseksi. Tämän vuoksi kaikkiin Muistiluotsi asiantuntija- ja tukikeskuksen järjestämiin syksyn ryhmiin tullaan mukaan ilmoittautumisen kautta to 27.8 mennessä. Mahdollisia vapaaksi jääneitä paikkoja kannattaa kysellä myöhemminkin. Pyrimme järjestämään osallistumisen mahdollisimman monelle. Saatamme joutua jakamaan ryhmää siten, että tapaamiskerrat harvenevat osallistujaa kohti. Ryhmän ohjaaja ilmoittaa aloituspäivämäärän ilmoittautumisajan päätyttyä. Ryhmät alkavat syyskuussa. Tutustu toimintaamme täältä .

Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja noudatamme siihen liittyviä yleisiä ohjeistuksia esim. suojavarusteiden käytöstä. Suunniteltuihin toimintoihin voi tulla muutoksia. Tiedotamme niistä muun muassa nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä henkilökohtaisesti toimintaan ilmoittautuneille henkilöille.

TÄRKEÄÄ!

Toiminnassa huomioitavia asioita: 

 • Osallistu vain täysin terveenä.
 • Pese kädet huolellisesti ennen toimintaa, sen jälkeen sekä ennen kahvittelua.
  • Käytä käsidesiä, ellei saippuapesu ole mahdollinen.
 • Säilytä riittävä turvaväli muihin osallistujiin ja ohjaajaan koko toiminnan ajan.
  • Emme toistaiseksi halaa ja kättele toiminnassamme.
 • Yskimishygienia
  • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat.
  • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
  • Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin ja pese kädet.