Kesäretkille on vielä tilaa!

Kevätretki muuttui kesäretkeksi ja alkuperäinen kesäretki muuttui vielä kahdeksi erilliseksi retkeksi. Piispalan sijaan järjestetäänkin kaksi erillistä retkeä, toinen Viitasaarella ja toinen Jyväskylässä perjantaina 21.8.2020

Retki on tarkoitettu muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen Se korvaa koronavirustilanteen vuoksi perutun retken Kannonkoskelle Piispalaan. Ensisijaisina osallistujina olivat aikaisemmille retkille ilmoittautuneet, mutta molemmilta retkiltä löytyy vielä tilaa!

Viitasaaren retki klo 11-14:30 suuntautuu Lummeniemen leirikeskukseen, Lummeniementie 125 ja Jyväskylän retki klo 11-15 Könkkölän tilalle, Vesangantie 37.

Yhteiskuljetusta ei järjestetä turvavälien takaamiseksi, joten retkelle tullaan omin kyydein. Retken hinta on 15€ / hlö. Suojavarusteiden osalta noudatamme yleisiä ohjeistuksia. Olemme kaikkiin retkeläisiin yhteydessä, jos valtakunnalliset ohjeistukset suojavarusteiden suhteen muuttuvat ennen retkeä.

Lisätietoja sekä uudet Jyväskylän retken ilmoittautumiset 7.8 mennessä Saara Ojalalle, p. 044 561 4926 tai saara.ojala@ksmuisti.fi

Lisätietoja sekä uudet Viitasaaren retken ilmoittautumiset 7.8. mennessä Enni Leppäselle, p. 044 761 4925 tai enni.leppanen@ksmuisti.fi

Katso tästä tulostettava Jyväskylän retken esite (PDF).

Katso tästä tulostettava Viitasaaren retken esite (PDF).