Kesän aukioloajat

Muistiyhdistyksen toimisto on suljettu 2.-28.7.2019 välisen ajan. 2.-28.7. välisenä aikana ei myöskään ryhmätoimintaa.

Kahvila Hetkinen toimistolla ma 1.7. saakka. Tauon jälkeen jatkuu tuttuun tapaan arkimaanantaisin 29.7. alkaen klo 13 yhdistyksen toimistolla. Tervetuloa!

Muu ryhmätoiminta alkaa elo-syyskuussa.

Toimisto: 044 561 4927, toimisto@ksmuisti.fi
Muistiluotsi: 044 561 4926, muistiluotsi@ksmuisti.fi

Haluatko tehdä lahjoituksen tai maksaa ostamasi myyntituotteen Muistiyhdistykselle?

Haluatko tehdä lahjoituksen tai maksaa myyntituotteen Muistiyhdistykselle? Voit tehdä sen nyt MobilePay -sovelluksellasi käyttäen 5-numeroista koodiamme: 6 2 1 0 1.

Seuraatko jo Keski-Suomen Muistiyhdistystä Instagramissa?

[instagram-feed]

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Sähköposti:

Uutiskirje jonka haluat tilata:
Muistiuutisia
Muistiuutisia on tarkoitettu kaikille muistiyhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille henkilöille kuten yhteistyökumppaneille. Kirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.
Asiakaskirje
Asiakaskirje on muistisairaille ja heidän läheisilleen tarkoitettu kirje, jossa kerrotaan toiminnasta ja aikatauluista, esim. ryhmät tai retket. Kirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.
Muisti työssä -hanke
Muisti työssä -hankkeen uutiskirje on tarkoitettu sellaisille, jotka ovat kiinnostuneita työelämän tekemisestä muistille sopivaksi. Lisätietoa muistiterveys.fi -sivulla.

Postituslistalle voit liittyä myös klikkaamalla tästä!

Osoitteemme Jyväskylässä on Rauhankatu 1.

Jyväskylän toimiston osoite on Rauhankatu 1, 40100 Jyväskylä. Avoinna tuttuun tapaan maanantaista torstaihin klo 9-15. Lisätietoja: toimisto@ksmuisti.fi / puh. 044 561 4927

Tutkimukseen vapaaehtoisia osallistujia?

Jyväskylän yliopiston Monitieteinen aivotutkimuskeskus tutkii helppokäyttöisen pelisovelluksen vaikutusta kognitiiviseen toimintakykyyn lievissä muistiongelmissa. Etsimme tutkimukseen vapaaehtoisia, lievästä muistisairaudesta kärsiviä potilaita sekä heidän kanssaan asuvia omaisia koehenkilöiksi.

Voitte osallistua jos:
– olette yli 60-vuotias
– teillä on todettu lievä muistisairaus
– asutte yhdessä omaisenne kanssa
Osallistumalla tutkimukseen autatte selvittämään voidaanko pelisovelluksella lieventää muistioireita ja parantaako se elämänlaatua kotona. Laitteen saatte käyttöönne ilmaiseksi 6 kk:n tutkimusjakson ajaksi.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset tutkimukseen sähköpostilla: aivotutkimus@jyu.fi. Tutkimuksen vastaava tutkija on yliopistonlehtori Jan Wikgren